2777
2789
عنوان

ت*ق*ل*ب کنکور ۴۰۱

160 بازدید | 14 پست

همکلاسیم که دست چپ و راستشو از هم تشخیص نمی‌داد و همه امتحاناشم ما براش می‌گفتیم رتبه ۱۵۰ آورده اصلا هوش و استعدادم نداشت هیچیم نمیخوند خیلی عجیبه ۴ نفر از فک و فامیلشون همشون زیر ۵۰۰شدن مطمئنم سوال هارو خریدن اینهمه دانش قوی تر از اون تو کلاس بود هیچکدوم زیر هزار نشدن بعد این شده ۱۵۰ خدا نگذره از اونایی که تقلب کردن

اسی ببخشید با اجازه

میشه برید تاپیکم واستون صلوات میفرستم🤍

قُّلــََِِبم واَُِِسَُ کـسِی ِسر ِخم نمّیُکنع حلعّ⦳✞🖤✌🏻 ARMY  مجردم اسم کاربریم الکیع گیر ندع باتچکر👩🏻‍🦯                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری گزارش بدم اصلا فایده ای داره؟

ب شماره سنجش وصل شو و مشخصاتشونو بده

آرام آرام برخیز، قدم بزن، کمی سرعت بده و زمانش که رسیددویدن را، شروع کن🌱دختری هستــم از سرزمین های*نور *

وا حتما باید بیان به شما بگن که چقدر درس میخونن؟

اتفاق همیشه از اونایی که خودشونو میزنن بهه کوچه علی چپ بترس نمیخوان متوجه شین درس میخونن تا جواب کنکور بیاد همه کف کنن

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ

بیخیال بابا چیکارش داری 

چرا انقدر زورتون میاد و چشم ندارید موفقیت همو  ببینید

اصلا گیریم عرضه داشته تقلب کرده 

تو چرا انقد حرص میخوری و میخوای گزارش بدی 

مگه تو اون یه میلیون و اندی نفر فقط اون اینجوری شده؟؟ 

عوض وقت گذاشتن برا پیشرفت خودتون از پیشرفت بقیه حرص نخورید لطفا! 

اونوقت خدا بهترینا رو بتون میده

وا حتما باید بیان به شما بگن که چقدر درس میخونن؟ اتفاق همیشه از اونایی که خودشونو میزنن بهه کوچه عل ...

مطمئنم تقلب کرده کسی که واقعا میخونه نمیاد برای امتحانا بگه تروخدا به من بگین هیچی بلد نیستم خودش امتحاناشو جواب میداد 

مطمئنم تقلب کرده کسی که واقعا میخونه نمیاد برای امتحانا بگه تروخدا به من بگین هیچی بلد نیستم خودش ام ...

من نمیدونم دیگه انشالله که خودش خونده شما هم ناراحت نباشه ماه پشت ابر نمیمونه تلاش کن اشالله موفق باشی

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ