2777
2789
عنوان

دانشگاه اصفهان _علوم پایه

634 بازدید | 5 پست

من رشتم ریاضی هست و نتایج که اومده می تونم هر رشته ای که بخوام تو شیراز یا اصفهان قبول شم ولی تهران فقط کم طرفداراشو

خودم شیرازم اما دوست داذم برم تهران یا اصفهان، حالا میشه بیاین در مورد همههه چیز دانشگاه اصفهان و خود شخرش و فرهنگ مخصوص اونجا توضیح بدین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از دانشگاه های تهران هم بیشتر؟  مگه تو دوتاش درس خوندین؟

اتفاقا دانشگاه های تهران اکثرا بهتره

ن ولی هم اصفهان هم شیراز تو همه رشته ها همینن

در کل تفاوت خاصی بینشون نیس 

واسه مسافتم ک شده بین این دو تا فکر کنم شیراز واستون بهتر باشه

رتبه تون ۶۰۰ ۷۰۰ منطقه ۱ شده؟

اگه بتونید برید دانشگاه های تهران خیلی خوبه واسه فاند و اپلای شانس بیشتری دارین البته شیرازم اوکیه ولی مطمئنا تهران راحتتره

اتفاقا دانشگاه های تهران اکثرا بهتره ن ولی هم اصفهان هم شیراز تو همه رشته ها همینن در کل تفاوت خاص ...

نه رتبم متاسفانه به این خوبی نشده

آره هدفمم از اول دانشگاه تهران بود

اما کم کم دارم می ترسم

این که مخارج توی تهران از همه ی شهرا بیشتره، هواش به شدت آلودس، فاصلش تا شیراز خیلی زیاده و بیشتر از سالی 3، 4 بار نمی تونم بیام و... 

نه رتبم متاسفانه به این خوبی نشده آره هدفمم از اول دانشگاه تهران بود اما کم کم دارم می ترسم این ک ...

آهان اینکه نوشتین همه رشته های شیرازو میارید منظورتون رشته های علوم پایه بوده

ب نظرم خودتونو اذیت نکنید همین شیراز بمونید 

ب جای بقیه ی درگیریا واسه خوابگاه و ی روزایی غذا درست کردن و رفت و آمد،بیشتر درس بخونید 

کتابای رفرنس بخونید

ریاضی میرید یا فیزیک؟

جفت این دانشگاه ها بد نمره میدنو امتحاناشونم سخته