2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

314 بازدید | 38 پست

دیشب رفتیم خونشون نشسته بمن میگه دخترم دلمون نوه میخواد شرایطتتون خوبه پس منتظر چی هستی و فلان میگه اصلا ۹ ماه با تو بقیش با ما مخ شوهرمم زدن شوهرمم میگه تا اخر شهریور باید بچه دار شیم ولی من دلم نمیخاد چیکار کنم

این کاربری متعلق به دو نفره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد پدر شوهر ،مادر شوهرا نوه دوست شدن بابا بگو شاید من نخواسته باشم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

اگه خودت دوست داری و شرایط داری و حوصله بچه دار بشو اونا یه ساعتم نگه نمیدارن برات خیالت راحت.مال منم همینو میگفتن الان مادرشوهرم سر جمع نیم ساعت بغل نکرده پسرمو که مثلا تنها نوش هست و مثلا هرروز دلتنگشه گریه میکنه براش و...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بدون اینکه شوهرت بفهمه بعد از هر رابطه ۲ تا قرص ال دی ضد بارداری بخور  تا هر وقت ک خودت بچه دل ...

میگم نکنه ببره دکتر اونجا بگن؟

اگه خودت دوست داری و شرایط داری و حوصله بچه دار بشو اونا یه ساعتم نگه نمیدارن برات خیالت راحت.مال من ...

شوهرمم خیلی اصرار داره و سرش بحث میکنیم فقط

شوهرمم خیلی اصرار داره و سرش بحث میکنیم فقط

به نظرت متاثر از پدرشه یا واقعا دوست داره؟

خودت چی؟گارد نگرفتی یا واقعا نمیخوای؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹