2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 38 پست
واقعا مخالفم دلم نمیخاد 

خب پس باید رو شوهرت کار کنی،من موافق گول زدن شوهرت نیستم تاحد امکان

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب پس باید رو شوهرت کار کنی،من موافق گول زدن شوهرت نیستم تاحد امکان

راضی نمیشه اصلا یماهه تو اقدامه من هر روز صبح چای غلئظ زعفرون میخورم حالا دیگ از این به بعد قرصو شروع میکنم

این کاربری متعلق به دو نفره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب آدم از ازدواج ب غیر از همدل و همراه داشتن تو زندگی ی دلیلشم پدر و مادر شدنه

هفت سال فرصت زیادیه واسه دونفره زندگی کردن

حق با شوهرته

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
از درد زایمان اینا

تا بچه رو ببینی همه چی فراموشت میشه باور کن خیلی تجربه ی شیرینیه،،،،،، بعدش تو که بچه نیستی عزیزم،،،، جاری من 16 سالشه دوتا بچه داره😑اصلا من خودمم موندم چجوری نترسیده ولی میگه عین آب خوردن

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
خوب آدم از ازدواج ب غیر از همدل و همراه داشتن تو زندگی ی دلیلشم پدر و مادر شدنه هفت سال فرصت زیادیه ...

راسیتش دوست ندارم برم همیشه دکتر و معاینه این حرفا خوشم نمیاد بعدشم ترس زایمان دارم

تا بچه رو ببینی همه چی فراموشت میشه باور کن خیلی تجربه ی شیرینیه،،،،،، بعدش تو که بچه نیستی عزیزم،،، ...

راست میگی اره باید بیشتر با خودم کنار بیام

راست میگی اره باید بیشتر با خودم کنار بیام

بهش فک کن خیلی باحاله خیلی باهاش سرگرم میشی 😍🤗❤️زندگیتون خیلی گرم تر میشه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
راسیتش دوست ندارم برم همیشه دکتر و معاینه این حرفا خوشم نمیاد بعدشم ترس زایمان دارم

سزارین که خیلی راحته اصلا ترس نداره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹