2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر بهتون پول میده

3863 بازدید | 36 پست

سلام دوستان من شوهرم ماهیانه  ۸۵۰ بهم میده واسه پول توجیبی و خرید لباسام و همه ی خرجای شخصیم مثل ارایشگاه و پول تاکسی و اسنپ و... جدای ازاین دیگه پولی نمیده بنطرتون کم‌نیست ؟ حقوقشم ۱۲ تومنه دونفرم هستیم کرایه خونه ام ماهی ۲ ملیون. 

من فعلا نامزدم

ی کارتشو داده دستم گفته از اون  هر وقت چیزی لازم داشتی خرج کن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من کمه

واسه من مقدار مشخص نداره هروقت بخوام میده ی ماه شاید ۵ ۶ تومن خرج کنم ی ماه ۵۰۰ تومن

کجایی که دو اجارته؟چقد پیش؟اجاره تون چه خوبه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

همسر شما نسبت به حقوقش خیلی کم میده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه خیلیم خوبه 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

منکه مجردم ولی تو خونه ی ما پول دادنی در کار نیست

ی کارت داریم هرکسی هرچیزی خواست میبره بیرون خرید میکنه

کسیم کار ب کار اونیکی نداره ک چی خریده چقدر خرید کرده

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |