2777
2789
عنوان

اذیت همسر

295 بازدید | 33 پست

امروز جواب چکاپم رو بردم پیش دگتر خداروشکر گفت مشکلی نداری، میخواستم همسرم اذیت کنم بگم دکتر گفته بچه دار نمیشی ولی دلم نیومد

God help me to be strong enough not to lie to myself 

ن نکن یوقت خدایی نکرده روخودت عیب نذار مراقب کلماتی ک از دهنت درمیاد باش چون همونوجذبش میکنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که اطلاع دادی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
ن نکن یوقت خدایی نکرده روخودت عیب نذار مراقب کلماتی ک از دهنت درمیاد باش چون همونوجذبش میکنی

میخواستم بترسه، بعد 14 سال هنوز اقدام نمیکنه. گفتم شاید هول بشه یا از نگرانی کاری کنه

میخواستم بترسه، بعد 14 سال هنوز اقدام نمیکنه. گفتم شاید هول بشه یا از نگرانی کاری کنه

میتونی بگی دکتر گفته فورا باید باردار بشین وگرنه بمشکل میخورین ازاونجایی ک سنتون رفته بالا اصلا جلوگیری نکنین و ازاد بذارین

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

دلیل اینکه اقدام نمیکنه چیه

میتونی بگی دکتر گفته فورا باید باردار بشین وگرنه بمشکل میخورین ازاونجایی ک سنتون رفته بالا اصلا جلوگ ...

6 ساله دارم میگم واقعا دکتر فقط میگه اقدام کن ولی قبول نمیکنه

دلیل اینکه اقدام نمیکنه چیه

نمیدونم والا، میگه دو نفری خوش میگذره. واقعا خوش میگذره ولی دارم میبینم نبودن بچه توقعات دیگران رو بالا برده و همه هرکاری دارن رو دوش ماست. خودمم دلم بچه میخواد