2777
2789
عنوان

اذیت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 33 پست
پایین گفتم میخوام یه ذره استرس بگیره شاید اقدام کنه

بگو که کیست ریز داشتم و گفته زود اقدام کن به بارداری

بعد شما 33 سالته الان دقیقا وقتشه بعد از 35 خدایی نکرده مشکل ساز میشه 

یا کلا بگو ال دی میخورم و رابطه بدون جلوگیری داشته باشین  

با طُ بودن ز همه دست کشیدن دارد...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو که کیست ریز داشتم و گفته زود اقدام کن به بارداری بعد شما 33 سالته الان دقیقا وقتشه بعد از 35 خد ...

اصلا اجازه نمیده قرص بخورم. کیست نظر خوبیه فقط خدا کنه گیر نده که بیاد پیش دکتر یا یه دکتر دیگه با هم بریم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
نمیدونم والا، میگه دو نفری خوش میگذره. واقعا خوش میگذره ولی دارم میبینم نبودن بچه توقعات دیگران رو ب ...

عزیزم اصلا بتعویق ننداز ک واقعا میگم سنتون رفته بالا بمشکل میخورینا اصلا جلوگیری نکنین ازاد بذار 

بعد ی سنی بدنتون توانایی و قواش کم میشه و بچه توبدنت کمبودایی پیدا میکنه 

مرد هم اگ سنش ۴۵ بیشتر بشه جنین هایی ک ازشون متولد میشن دچار مشکلات استخوانی و قد و عقب ماندگی ذهنی پیدامیکنن و سایز سرشون اصلا متناسب با بدنشون نیست

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم اصلا بتعویق ننداز ک واقعا میگم سنتون رفته بالا بمشکل میخورینا اصلا جلوگیری نکنین ازاد بذار&nbs ...

بهش میگم ولی قبول نمیکنه. میگه استرس نداشته باش هیچی نمیشه  

بگو نوش دارو بعد مرگ سهراب 

بگو اگ توسن بالا اقدام کنی بچمون هرمشکلی پیدا کرد از چشم تومیبینم 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

۱۴ سال بسه خوشگذرونی بابا یه اولاد بیارین سرنوشت اون بچه رو خراب نکنین مشکلات جسمی مادرزادی هیچ درمانی نداره

اصلا معطل نکن هرکاری کن تا اقدام کنی تجت فشارش بذار 

الان بهترین سن باردار شدن جفتتونه تازه اگ بگیره انقد باید اقدام کنین تا باردار بشین

والا شوهر من یه اعتقادات خاصی داره, مثلا میگه تو دلت پاکه تا اقدام کنیم مامان میشی

بگو نوش دارو بعد مرگ سهراب  بگو اگ توسن بالا اقدام کنی بچمون هرمشکلی پیدا کرد از چشم تومیبینم& ...

باید تیریپ بردارم که بترسه

والا شوهر من یه اعتقادات خاصی داره, مثلا میگه تو دلت پاکه تا اقدام کنیم مامان میشی

چ ربطی داره اینهمه خانوم هستن دلشون عین ایینه مشکل باروری دارن بیخودی داره ازسرش وامیکنه

۱۴ سال بسه خوشگذرونی بابا یه اولاد بیارین سرنوشت اون بچه رو خراب نکنین مشکلات جسمی مادرزادی هیچ درما ...

میخوان تیریپ افسرده بردارم,  به خدا میخواستم امروز به بهونه اینکه دکتر گفته دیگه بچه دار نمیشی کاری کنم که جلوگیری نکنه, دلم نیومد اذیتش کنم

میخوان تیریپ افسرده بردارم,  به خدا میخواستم امروز به بهونه اینکه دکتر گفته دیگه بچه دار نمیشی ...

ولی جدی یفکری بکن حالا هرچی ک جواب میده 

بگو دکتر گفته تخمدانام یمقدار تنبل شدن جلوتو باز بذار باردارشی وگرنه نیاز ب کمک پیدا میکنی 

بترسونش بگو دکتر گفته شوهرت سنش رفته بالا حتما ازمایش اسپرم بده جدی باش اینده بچت دست توه

ولی جدی یفکری بکن حالا هرچی ک جواب میده  بگو دکتر گفته تخمدانام یمقدار تنبل شدن جلوتو باز بذار ...

دعام کن, امروز میخوام منطقی باهاش صحبت کنم, بهش بگم یه زمان مشخص واسه اقدام تعیین کنه