2777
2789
21سالمه...بعد این همه وقت نرسیدن درد داره..دیگ کودوم عشقو حال..تا ابد تو حسرت میسوزم

افوام نزدیک ما بیست و‌هشت سالگی قبول شد.الانم‌ خیلی موفقه.اگر واقعا دوست داری درس بخونی با برنامه بهتری باز تلاشتو‌بکن.ایراد کارتو‌ببین کجاست

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افوام نزدیک ما بیست و‌هشت سالگی قبول شد.الانم‌ خیلی موفقه.اگر واقعا دوست داری درس بخونی با برنامه به ...

خیلی خستم...از حرف بقیه..خانوادم..سختمه دیگ باز بخونم

خیلی خستم...از حرف بقیه..خانوادم..سختمه دیگ باز بخونم

خوب بدون اینکه به کسی بگی بخون.به خانوادتم بگو به کسی نگن.کنی دور برتو‌خلوت کن.کسی هم پرسید چیکار میکنی بپیچون یه جوابی بده.ولی اگر قلبا اون هدفت درس نیست برو‌دنبال یه فن و‌هنر

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

امسالم همین کارو کردم..فقط خانوادم خبر داشتن..ولی دیگ خجالت میکشم ازشون..باز بگم میخام بمونم

خودت میدونی عیب و ایراد کارت کجاست نمیدونی.بشین خودتو‌انالیز کن.ببین میتونی رفع کنی امسال با جدیت بشین بخون.اگرم میتونی انتخاب کنی که مناسب با علاقت انتخاب کن ازاد پیام نور . بچه های پیام نور تو‌ارشد خیلی موفقن.بعدا تو‌ارشد جبران کن

خودت میدونی عیب و ایراد کارت کجاست نمیدونی.بشین خودتو‌انالیز کن.ببین میتونی رفع کنی امسال با جدیت بش ...

رشته هایی ک من علاقه دارم  تو پیام نور اینا نیست..ازاد هم قبول بشم میرم ولی فک نکنم بشم

رشته هایی ک من علاقه دارم  تو پیام نور اینا نیست..ازاد هم قبول بشم میرم ولی فک نکنم بشم

چی دوست داری