آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولکن بابا .عمرتو هدر نده برو مهارت یاد بگیر زندگی کن عشق و حال کن انگار دانشگاه بهشت فردوسه توام جاموندی.
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
کاش منم سال دومم بود💔 ولی چهارمین بار بود کنکور میدادم
من یازده سال درس خوندم...با علاقه و لذت تمااااام...اما سال کنکور که سال سرنوشتم بود به خاطر دلایلی دیگه اصلا نخوندم و رتبم ۱۰۰ و خورده هزار شد🙂امسالم ۶۰ هزارشدم🙂مطمئنم تو ازینا خیلی بهتر اوردی🚶🏼♀️