آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
ولکن بابا .عمرتو هدر نده برو مهارت یاد بگیر زندگی کن عشق و حال کن انگار دانشگاه بهشت فردوسه توام جاموندی.
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
21سالمه...بعد این همه وقت نرسیدن درد داره..دیگ کودوم عشقو حال..تا ابد تو حسرت میسوزم
اگر علاقه قلبیته ونمیتونی بیخیال شی امسال بیشتر تلاش کن.اگر میتونی یه رشته مناسب انتخاب کن که بعدا برا ارشدگرایشای بهتر انتخاب کنی
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
کاش منم سال دومم بود💔 ولی چهارمین بار بود کنکور میدادم
من یازده سال درس خوندم...با علاقه و لذت تمااااام...اما سال کنکور که سال سرنوشتم بود به خاطر دلایلی دیگه اصلا نخوندم و رتبم ۱۰۰ و خورده هزار شد🙂امسالم ۶۰ هزارشدم🙂مطمئنم تو ازینا خیلی بهتر اوردی🚶🏼♀️