2777
2789

هیجی از یه راه دیگه زندگیتو بساز

برو خیاطی

ارایشگری هزار تاکاره بابا بی خیال.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال هرچی قبول شدی برو بعدا میتونی تو دوران دانشجویی واسه کنکور هم بخونی بمیرم واسه اون دل شکستت در ...

خدانکنه..بیشتر از سختیایی که کشیدم میسوزم..امسال خیلی خوندم

راه من درس بود

کی گفته؟الهام شد بهت؟

ولکن بابا .عمرتو هدر نده برو مهارت یاد بگیر زندگی کن عشق و حال کن انگار دانشگاه بهشت فردوسه توام جاموندی.

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم
کی گفته؟الهام شد بهت؟ ولکن بابا .عمرتو هدر نده برو مهارت یاد بگیر زندگی کن عشق و حال کن انگار دانشگ ...

21سالمه...بعد این همه وقت نرسیدن درد داره..دیگ کودوم عشقو حال..تا ابد تو حسرت میسوزم

21سالمه...بعد این همه وقت نرسیدن درد داره..دیگ کودوم عشقو حال..تا ابد تو حسرت میسوزم

اگر علاقه قلبیته و‌نمیتونی بیخیال شی امسال بیشتر تلاش کن.اگر میتونی یه رشته مناسب انتخاب کن که بعدا برا ارشد‌گرایشای بهتر انتخاب کنی

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت

کاش منم سال دومم بود💔 ولی چهارمین بار بود کنکور میدادم

من یازده سال درس خوندم...با علاقه و لذت تمااااام...اما سال کنکور که سال سرنوشتم بود به خاطر دلایلی دیگه اصلا نخوندم و رتبم ۱۰۰ و خورده هزار شد🙂امسالم ۶۰ هزارشدم🙂مطمئنم تو ازینا خیلی بهتر اوردی🚶🏼‍♀️