2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

91 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تو اقدامم دکتر برام گلوکوفاژ نوشته بود این ماه همشو کامل خوردم ولی مشکلم اینه که 22 روزه پریودم عقب انداخته قبلا هم نامنظم بودم روز 16 م تاخیر بی بی زدم منفی بود نمیدونم از تاثیر دارو میتونه باشه یا امکان بارداری هستش؟؟ چیکار کنم موندم بلاتکلیف💔

بیبی چک همیشه درست درنمیاد یک بار یک دکتری به گفت بیبی چک مثبت درومد ۹۹ درصد منفی درومد ۵۰ بنظرم آزم ...

اررره تو تایپیکا دیدم که برا بعضیا بعد 25 روز اینا مثبت شده نمیدونم دیگه خسته شدم از دیدن بی بی چک منفی انشالله ایندفعه خیره 2 روزم صبر میکنم🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه ازمایش بتا بده فردا خیالت راحت میشه وه کاریه خودتو داخل برزخ نکه داشتی

وای دوبار اینطوری وقتی عقب انداختم رفتم منفی شده دیگه میترسم از آزمایش و امیدوار شدن 

وای دوبار اینطوری وقتی عقب انداختم رفتم منفی شده دیگه میترسم از آزمایش و امیدوار شدن 

خب ببین باید تکلیفت معلوم بشه

اینجوری همش فکر و خیال میکنی باردار باشم نباشم

ولی اگه آز بتا بدی  بازدار بودی که هیچ

اما اگه نبودی باید پیگیری کنی که چرا پری نشدی باید حتما سونو بشی

خب ببین باید تکلیفت معلوم بشه اینجوری همش فکر و خیال میکنی باردار باشم نباشم ولی اگه آز بتا بدی&nb ...

ارره دو روزم صبر میکنم اگه پری نیومد میرم دکتر دعام کنید این ماه نتیجه بگیرم 😢