2777
2789
عنوان

بارداری و ترسوها نیان

107 بازدید | 7 پست

الان یه تاپیک درباره قفل کردن کمر تو بارداری شنیدم

دیدم بعضیا قفل میکنن و دفا میگیرن ک بچه سقط نشه

من اطرافم آدم اهل جنبل هست یبارم به محض بارداری بهم حمله دست داد . تو خواب یه چیزی منو میپروند از خواب مثل حالت هجوم آوردن

تو بیداری هم بیتابی شدید داشتم گریه و نا آرامی خیلی زیاد و دعوا شدید با شوهر ( به طرز بی سابقه و بی دلیل منظورم و گرنه دعوا ک بین همه زن شوهرا هست) هر لحظه بی تاب و گریه دلم میخواست جیغ بزنم مثل دیوانه ها

آخرم بچه م چهار هفته سقط شد .

تجربه قفل کمر دارین یا شنیدین از کسی ؟

چون قصد بارداری دارم

نه ب نظرم بی معنی و همش تغییرات هورمونیه این حرفا خیلی عتیقه ان بی خیال بابا هرچیزی رو جنبل و جادو ربط ندین اگه وجود داشت الان ادمای معروف و موفق دیگه زندگی نداشتن اینقد. براشون دعا میگرفتن چرا باید ی ادم معمولی رو قفل کنند اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو بریز دور توکلت به خدا باشه خودتو درگیر جادو جنبل نکن عواقب خیلی بدی تو زندگیت میذاره

درگیر جادو نمیکنم عاخه

قدیما یه قفل کوچولو میبستن به کمر تا جلو سقط بگیره خیلی معروف بود گفتم شاید کسی بدونه