2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا گفته بود اموزش از پایه

درسته

ولی کسی که کار خیاطی نکرده مولر سخته

اول متریک

بعد گرلاوین

بعد مولر

بعد ترکیبی

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اخه من دارم بامولر یادمیگیرم مبتدی ام یکمی اعدادورقمش زیاده

براهمین گفتم بهتون دیگه

اول متریک یا گرلاوین رو یاد بگیرید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
والا گفته بود اموزش از پایه

قربونت مولر روشیه که باید هوش ریاضی خوبی هم داشته باشی توش جدای از اون من تو این سایت هزار دفعه گفتم نرید مجازی یاد بگیرید چون خیلی خیلی سخته مولر رو مجازی بفهمی 

وقتی خود استاد کنارته ده بار ازش میپرسی تا بهت یاد بده بازم اوایلش متوجه نمیشی چه برسه بخوای مجازی بفهمی 

قربونت مولر روشیه که باید هوش ریاضی خوبی هم داشته باشی توش جدای از اون من تو این سایت هزار دفعه گفتم ...

😞من چون تو روستام از شهر خیلی دورم بچه کوچیک دارم نفهمیدم ثبت نام کردم حالا گیج و منگم

منم دارم با مولر حضوری یاد میگیرم ۵ جلسه هست رفتم مانتومو دیروز انداختم زیرچرخ

طی پنج جلسه برش و دوختم انجام دادین؟  چه عجیب 

احتمالا مولر ساده سازی شده بهتون یاد دادن؟ 

پاترون دوزی و رفع عیوب به وسیله پاترون رو یاد دادن؟ 

😞من چون تو روستام از شهر خیلی دورم بچه کوچیک دارم نفهمیدم ثبت نام کردم حالا گیج و منگم

مجبور نیستین برای یه خیاط خونگی شدن مولر کار کنید با گرلاوین یا متریک کار میکردید خیلی هم عالی میشد 

حالا مولر رو برو یا اگر قبول میکنه هزینه رو پس بگیر تو خصوصی پیام بده بهت الگوی خودم رو رایگان آموزش میدم ولی دوخت واقعا وقتش رو ندارم عزیزم 

طی پنج جلسه برش و دوختم انجام دادین؟  چه عجیب  احتمالا مولر ساده سازی شده بهتون یاد دادن؟ ...

نه عزیزم پاترون و اینارو نمیدونم چیه ...الگو کشیدیم با پنس هاش و برش زدم و دوختم ...مانتوی ساده یقه گرد ...تازه فردا میرم برای یادگرفتن یقه