از کم خوندنمه ابجی من تا دی ماه خوب میخوندم ناشکری کردم شل انداختم.. بعدش دیگه جا زدم تا حدی ک سر ...
خیلی حس بدیه مقایسه کردن🙂💔
تناقض در فضای مجازی یعنی: درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.
من این روزا گذروندم واس همین خوب درکت میکنم تو خوب این ادم زرنگی بوده و ت سرت میزنن حدقل بخودت میای ...
واقعاااا المپیاد شرکت کردی؟میشه توضیح بدی منم به سرم زده برم المپیاد نجوم یا ریاضی🙂🤦🏻♀️
تناقض در فضای مجازی یعنی: درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیدونم سال چندمتون ولی باور کنین دوستای دارم ک سال ۸ امشونه دخترعمم سال ۷ امشه ک حتی ب دامپزشکی هم راضیه دیگ!!!!
من نمیگم کارشون درسته ن
ولی ببینین ک بعد ۸ سال شکست بازم قید هدفشون نمیزنن
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
واقعاااا المپیاد شرکت کردی؟میشه توضیح بدی منم به سرم زده برم المپیاد نجوم یا ریاضی🙂🤦🏻♀️
اره هم المپیاد ادبیات بودم هم عضو نانوتکنولوژی منطقه بودم
ببین کل فامیل میگفتن کژال درمیاد و دم کنکور بالا ۳۰۰ نفر زنگمیزدن ک چیشد چیشد؟
ما از طرف مدرسه میرفتیم کانون ازمون میدادیم بین مدارس بعد شهرها بعد استانی
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بعضیا واقعا شانس عالی دارن بعضیا هم مث من گل تو سرن🥺🥺🥺😭😭😭
غصه نخور تلاشتو بکن امسال هم
اگ نشد شده ازاد برو
برو مامایی یا پرستاری
فوقش میخونی سوپروایزر میشی خیلی خفنن بابا
اره هم المپیاد ادبیات بودم هم عضو نانوتکنولوژی منطقه بودم ببین کل فامیل میگفتن کژال درمیاد و ...
چه جالب... خیلی فضول شدن مردم😒
بیا شروع کنیم حله؟میرسی بهش..رها هم میخواد شرو کنه گری هم قطعی چیزی نگف