2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میگم تو قووووی قویییی کسیه ک بارها شکست بخوره و دیگ اون شکستو یادش نیاد و واس دوبار جنگیدن بلند ...

مرسیییییییییی 

میگم کژی اینستا اینا داری اگه داری ایدیت بده من دیگه نمیخوام بیام نی نی سایت

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

@الیااااااا  @کبری_زن_اکبر  @ابرا_خانوم  @everr_green  @عاها  

بچه ها من دیگ نمیخوام بیام نی نی سایت شاید ماهی یه بار اینا بیام 

ایدی اینستا یا شماره تون بدین بهم اگه مشکلی ندارین دوس ندارم گمتون کنم 🙂🙂💔

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

@roseitaaa     @everr_green       @ابرا_خانوم       @عاها   @الیااااااا      بیاین جمع بشیم ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم 

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

فدات گلم🌸 من نمیدونم سال چندمتون ولی باور کنین دوستای دارم ک سال ۸ امشونه دخترعمم سال ۷ امشه ک حتی ...

🥺وایییی.افرین به اراده

من الان حس این لشکرایی رو دارم که با ۱۰هزار نفر به یه لشکر ۵هزارنفری باختند و شکست خوردن🥲😭

من خودم ب جهنم از بابام خجالت میکشم..از مامانی که امروز بهم گفت من تا پارسال بهت یه چیزی میگفتم میگفتی عمر خودمه دوست دارم تلف کنم شروع میکردی هی بگی چرا سرزنشم میکنی...بهم گفت من از دستت راضی نیستم😭😭😭چون تو چند سال هر کی میگف چرا بهش نمیگی کار خونه رو بکنه گفتم میخوام درس بخونه موفق شه به ارزوش برسه من کاریت نداشتم که درس بخونی ولی تو امسالو الکی هدر دادی رفتی پیش مشاور برنامه گرفتی و انجامش ندادییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

خاک رُس

😒💔

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

شروع میکنم

باید از نی نی سایت کوچ کنیم یه راه ارتباطی گیر بیار...

مرسیییییییییی  میگم کژی اینستا اینا داری اگه داری ایدیت بده من دیگه نمیخوام بیام نی نی سایت

باش عزیزم پی وی اینستا و تلگرامم بت میدم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

رهاااا بیا بگو روبیکا چه اروری داد اسکرین بفرس شاید بشه اوکیش کرد،اونجا راحت تره

باش عزیزم پی وی اینستا و تلگرامم بت میدم

اینستاتو پیوی منم بفرس ریکوئست میدم