2777
2789
قوی بودن شک دارم ولی .....💔🙂

منم میگم تو قووووی قویییی کسیه ک بارها شکست بخوره و دیگ اون شکستو یادش نیاد و واس دوبار جنگیدن بلند شه و فقد ب پیروزی فکر کنه فقد ب هدفش فکر کنه ب رویاهاش فکر کنه قوی کسیه ک ۶ صب بلند شه درس بخونه تا بالاخر بتونه اون روزی ببینه ک ۹صب سرکیف بلند شه و صبحانه بخوره   رپوش سفیدش بگیر دستشو بر سمت بیمارستان محل کارش

تو قوی عزیزم مهم اینه ک باختتو رو فراموش کنی و بدونی اگ تو نتونستییییی خیلیااااایی دیگم نتونستن و این رو گردن خودت نندازی💙 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیگم نخونده ها خونده ولی نه در حد رتبه سیییییی

دلم میخواد فحاشی کنم😐💔

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

میگذره ولی زجراور و سخت میگذره...

می‌گذره جوری که یه روز به حال امروزت می‌خندی...

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

منکه گند زدم ابجی لیا و رهام به اون چیزی ک میخواستن نرسیدن😭😭😭😭😭😭

فدا سرت عزیزم ادمی ک بخواد موفق شه بالاخر راهش و پیدا میکنه منم ۴ سال کنکوری بودم هرسال ب یه دلیل نشد خوردم ب محدودیت سنی!قید هدفمو نزدم با اینک میتونسم برم دانشگاه دولتی ی رشته دیگ  رفتم نیمه دولتی معلمی خوندم ک بتونم بعد استخدامی بدم

میخوام بگم ادم ک ی چیزیو بخواد قیدشو نمیزنه شاید راهش عوض کنه ولی تهش ب اون خط پایانی ک خودش میخواد میرسه

پس تا جایی ک میتونی تلاش کن نزار حسرتش ب دلت بمونه 

مطمنم ی روزی بالاخر از پسش برمیای

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من دیشب هی دعا میکردم کاش تو خواب بمیرم  وای کاش اینجور بود🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭

🙂💔🥺

لیا از بس دیشب موقع خواب گریه کردم خواب دیدم یه بیماری قلبی دارم باید برم عمل کنم و میخوام بمیرم🥲😂

🥺🥺💔🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

فدا سرت عزیزم ادمی ک بخواد موفق شه بالاخر راهش و پیدا میکنه منم ۴ سال کنکوری بودم هرسال ب یه دلیل نش ...

میترسم ابجی

میترسم بازم خراب شده..دیگه اون موقع واقعا نابود شدم

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

فدا سرت عزیزم ادمی ک بخواد موفق شه بالاخر راهش و پیدا میکنه منم ۴ سال کنکوری بودم هرسال ب یه دلیل نش ...

قبولی پسر عمم و قیاس خونواده رو مغزمه

رتبمم اونجوری نیست که خیلی امیدوار باشم🥺🥺🥺

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

🤣🤣

دلم میخواد به اونی که این سهمیه مزخرفو گذاشته فحاشی کنم...فقط حیف،حیف علاوه بر اینکه ادبم نمیذاره فحش مناسبش رو هم بلد نیستم

ان شاءالله..والا ما منتظر اون روزیم

گذر زمان همچیو برات عادی میکنه،سخت نگیر 

قبولی پسر عمم و قیاس خونواده رو مغزمه رتبمم اونجوری نیست که خیلی امیدوار باشم🥺🥺🥺

میشه محدوده رتبتو بگی؟