2789
😂🥲خوابای چرت منه دیگه

خیلی خیلیییی چرته🙂💔

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

قبولی پسر عمم و قیاس خونواده رو مغزمه رتبمم اونجوری نیست که خیلی امیدوار باشم🥺🥺🥺

ببین قبلنم گفتم ب بچه ها هرسال بالای ۱۰۰ تا قبولی داریم ت فامیلمون اکثرا هم پسرعموهامن خداشاهد امکانات منم بیشتر بود ولی خب قبول میشدن و میشن ت نباید خودتو مقایسه کنی حتی با دوستات

تلاش کن برای هدف بزرگت ولی برای خودت هدفای کوچیکم در نظر بگیر 

.نقاط ضعفتو پیدا کن ببین چیه

از کم خوندنته؟ از بلد نبودن مدیریت زمان بوده؟ از تست اشتباه زدنته از چیه

الان ت کامنت بعدیم قبولی دختر خالم واست میگم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد به اونی که این سهمیه مزخرفو گذاشته فحاشی کنم...فقط حیف،حیف علاوه بر اینکه ادبم نمیذاره فح ...

اخه بگو لعنتیااااا چرا تو کنکورررر

به والله من خیلی واسه شهدا ارزش قائلم..ولی چرااااااا

لعنت به سیاست...از همه طرف که کمک میشند و سهمیه و اینا دارن تازه تو کنکورم دارن

چن سال پیش واسه خانه بهداشت شهرمون نیروی مرد میگرفتن..تو شهرما مردی که بهداشت خونده باشه نداریم‌‌..دوتا متقاضی داشت..یکی زنشم تو خانه بهداشت بهورز بود اون یکی شوهر قبلی مامانش شهید بود و باباشم جان باز خودشم دیپلم یا فوق دیپلم داشت رشتشم انسانی بود...برش داشتن رفت دوره شو دید الانم سرکاره😑😑😑😑اینه سیاست و سهمیه ای که حق بقیه رو میخوره

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

اخه بگو لعنتیااااا چرا تو کنکورررر به والله من خیلی واسه شهدا ارزش قائلم..ولی چرااااااا لعنت به سی ...

همینووو بگو،منم واسشون ارزش قائلم ولی دارم زده میشم از دست کارای اینا...چقد مریض زیر دست دکترای نابلد جون دادن چقد حق دیگرانو خوردن

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

قبولی پسر عمم و قیاس خونواده رو مغزمه رتبمم اونجوری نیست که خیلی امیدوار باشم🥺🥺🥺

ببین دختر خالم همسن منه 

ب جرعت میگم اونقد ک من باهوش بودم نبود فقد من درگیر مسائل شخصیم و زیادی تک بعدیم مثلا مشکلی برام پیش بیاد تموم تمرکزم میشه اون مشکل و بقیه چیزا رو رها میکنم.

حالا

دختر خالم همسن من بود ته دوس پسر بازی ایقد ک پشتش حرف بود از استان ما میرن ی استان دیگ خلاصه رسید ب کنکورش ی  سال دو سال و..شد ۴ سال پشت کنکور بود ازدواج کرد با کسی ک هیچ کدوممون عکسشم ندیدیم همه مخالف بودن میگفتن چ کاری بود کرد اینم نگران حرفا مردم واس همین سفت زندگیشو نگه داشت ک باعث حرفو حدیث بیشترم نشه 

پارسال زمستون یهو کارش ب طلاق کشید!!!! درگیر دادگاه و از این استان ب اون  استان دیگ هیشکی فکر نمیکرد درس بخونه

اما با رتبه ۱۲۰۰ پزشکی اورده!!!بعد ۶ سال پشت کنکوری با وجود طلاق با وجود مرگ پدربزرگش مشکلات خانوادش و.....

وقتی این تونس هرکسی دیگم میتونه چون دارم میگم باهوش نبود شاید خرخون باشه ولی باهوش نه 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اخری به هدفت رسیدی؟؟؟؟؟؟

هنوز دارم لیسانسمو میگرم خودمو کشتم ک بتونم لیسانسمو ۳ ساله بگیرم .منم باید امسال بخونم برای ازمونم اگ از نظر احساسی مشکلم حل بشه حتما قبول میشم

حتی اگ شرط سن بردارن و دی بتونم کنکور بدم بازم حتما قبول میشم چون ایقد درس خوندم ایقد کتاب خوندم ک دیگ خوندن برام شوخیه

ببین قبلنم گفتم ب بچه ها هرسال بالای ۱۰۰ تا قبولی داریم ت فامیلمون اکثرا هم پسرعموهامن خداشاهد امکان ...

از کم خوندنمه

ابجی من تا دی ماه خوب میخوندم ناشکری کردم شل انداختم..

بعدش دیگه جا زدم تا حدی ک سر کنکور تو گزینه ها شک داشتم بازم میزدم..ولی چیزی یادم نبود از قبل عید که خونده بودم..الانم همه فکر میکنند چون تا دی خیلی میخوندم پ خرخونی کردم ومنتها هوشم کم بوده که خراب کردم

الان همه دارن منو با پسرعمم که پیوسته خونده و ماهای اخر خوند مقایسه میکنند..مامانش قسم خورده بود که پسرم پیش مشاور و اینا نرفت دی وی دیم نگرفت..خودش خوند..ولی من امسال رفتم مشاور منتها جا زدم حالا خونوادم میگن تو که میرفتی مشاوره چرا نیووردی چرا الکی پول حروم کردی🙂🥲

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

همینووو بگو،منم واسشون ارزش قائلم ولی دارم زده میشم از دست کارای اینا...چقد مریض زیر دست دکترای نابل ...

دقیقا

یه بیمارستان اصفهان هست اسمش صدوقی خب این بیمارستانه هم مال ارتشیا و سپاهیا و نظامیاس هم دکترایی که سهمیه داشتن توش کار میکنند اکثر..میگند اصن بدرد نمیخوره ی خانومه رفته بود زایمان بخیشو قشنگ نبسته بودن یکمش باز بود😐

‌جان جدت لایک نکن😊🔪

دقیقا یه بیمارستان اصفهان هست اسمش صدوقی خب این بیمارستانه هم مال ارتشیا و سپاهیا و نظامیاس هم دکتر ...

ودفففففففف😐😐😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

از کم خوندنمه ابجی من تا دی ماه خوب میخوندم ناشکری کردم شل انداختم.. بعدش دیگه جا زدم تا حدی ک سر ...

من این روزا گذروندم واس همین خوب درکت میکنم تو خوب این ادم زرنگی بوده و ت سرت میزنن حدقل بخودت میای

من دختر عمم تجدیدی بود یهوی میزنه اون قبول میشه من نشدم!!!!فکر کن رفوضه مدرسه قبول شد نفر اول المپیاد ادبیات مدرسه شاگرد اول مدرسه ک من بودم درجامیزد!!!!عمم هر روز میومد خونمون میگف وا وا دخترت چجوری درنیومده این همه ت ناز نعمته ایقد اشک میریختم

اخرم دخترش نبردن