2777
2789

سلام قبلا ازدواج کردم جداشدیم تواون یکسال ازدواجی که داشتم یکبار باردارشوم ولی به دلیل تشکیل نشدن قلبش سقط کردم بعدشم جدایی دوماه هس دوباره ازدواج کردم وسقطه قبلیو به همسر الانم نگفتم خواستم بدونه این تجربه رواولین بار  باخودش دارم (همسرم مجردبود من باهاش ازدواج کردم)همسرم ۳۷سالشه هردو بخصوص همسرم بشدت دوس داریم بچه دارشیم واینم بگم ما باشهر خودمون ۹ ساعت فاصله داریم واین شهر غریب هستیم من تجربه تلخ سقط رو درازدواج قبلی داشتم (اون زمان کورتاژشدم)واینکه از وقتی یادم مباد تنبلی تخمدان دارم هیچوقت پریودم منظم نیست الان مطب دکتر اومدم ولی حسه عجیبی دارم هم دلم بچه میخواد همم میترسم ...میترسم باردار نشم من به سختی به همه چیز میرسم  

به خودت تلقین نکن

اینم یادت باشه هیچ کس راحت به چیزی نرسیده

الانم میری و نهایتا چن. تا آزمایش و قرص و اینجور چیزا مینویسه یکی دو سال بعدم یه نی نی تپل مپلی میاد بغلت😍☘💕

هرکس خود داند و خدای دلش...💫❤️که چه دردی است در کجای دلش ،....💫❤️ 

پریود نا منظم یعنی چقد نامنظم؟اخه منم نامنظمم ولی نمیدونم مشکلی دارم یا نه🥲

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله ی نی نی خوشگل موشگل سالم به دنیا میاری 

بعد سیسمونیشو اینجا پست میکنی بعدش منم حسودیم میشه دلم میخاد بعد میبینم سنم کمه میشینم سر جام عوضش عکس بچتو میزاری میبینم کیف میکنم😐🤦🏻‍♀️

ولی باید به همسرت میگفتی ک قبلا سقط داشی 

شده باران بزند بر بدن پنجره‌ات ناگهان بغض بیفتد به تن حنجره‌ات :))))🚶🏻‍♀️

عزیزم اینکه اون دفعه سقط کردی دلیل نمیشه بترسی که ممکنه دوباره سقط بشه 

منم یه سقط داشتم به همین دلیل سقط شما تو بارداری دوم مشکلی نبوده 

استرس نداشته باشه 

برای تنبلی تخمدان هم مواد قندی مصنوعی اصلا استفاده نکن مثل قند و شکر و بیسکوییت و.. 

پیاده روی داشته باش ، ورزش کن ،وزن کم کن ، غذای سالم بخور 

ان‌شاءالله زود باردار بشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

گاهی تا سه ماه پری نمیشم اخرشم باقرص یا آمپول پریود میشم

اهان 

انشالله که باردار میشی اصلا نگران نباش ، همه این مشکلات قابل درمانه

سنتم کمه هنوز ، انشالله به خوبی و خوشی بچه دار میشین به خودت استرس نده که برات سمه🤍🍀

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
ایشالله ی نی نی خوشگل موشگل سالم به دنیا میاری  بعد سیسمونیشو اینجا پست میکنی بعدش منم حسودیم ...

ممنون از دعایه قشنگت ♥️

اون موقع فک کردم گفتنم مهم نیست چون اگه دنیااومده بود به همسرم میگفتم بچه دارم ولب وقتی بچه ندارم  فکر کردم سقط کردنم دلیل نداره بدونه 

ممنون از دعایه قشنگت ♥️ اون موقع فک کردم گفتنم مهم نیست چون اگه دنیااومده بود به همسرم میگفتم بچه د ...

سقطی که داشی دلیل نمیشه هیچ وقت نتونی بچه دار بشی 

ایشالله که میشی 

باید تا میتونی به خودت برسی و خوراکی های مقوی بخوری 🥲❤

شده باران بزند بر بدن پنجره‌ات ناگهان بغض بیفتد به تن حنجره‌ات :))))🚶🏻‍♀️