بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت میفرماید: حضرت انگشتهایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز میکند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
چرا نداری؟ منم همه دندونام خراب هی درست میکنم باز خراب میشن
چون هی درست کردم و خراب شدتا اینکه کلا پوسید و کشیدم درست بشو نبودن
یدونه دندون سالم ندارم
الان فقط ۶ تا دندون جلو رو درست کردم باید برم عصب کشی
بقیه دیگه هیچی ندارم ۲۴ سالمه
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
چون هی درست کردم و خراب شدتا اینکه کلا پوسید و کشیدم درست بشو نبودن یدونه دندون سالم ندارم ا ...
باید برم روکش
اشتباهی گفتم عصب کشی
عصب کشی و ترمیم کردم حالا باید برم برا روکش ک فعلا پولش نیس گف دونه ای ۴۵۰۰