2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی ک اصن دندون عقب ندارم 

۷ ۸ ۹ هیچی 🤣

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

اره من

نه دردی نداشت

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
بله ولی قابل تحمله

فک پایین یا بالا؟ 

آخه من روبرو همون رو عصب کشی کردم یعنی مردم انقد درد داشت، حالا همون دندون روبروش تیر میکشه باید اینم برم عصب کشی. 

خیلی درد داره نمیتونم انگاررررر رعد و برق میزنه تو سر و دهنم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اره من نه دردی نداشت

فک پایین یا بالا؟ 

من روبرو همون رو عصب کشی کردم خیلی درد داشت، دکتر گفت خوب بی حس نمیشه چون پیش دندون عقله

نه زیاد. بستگی داره به دکترت که خوب باشه

فک پایین یا بالا؟ من خیلی درد کشیدم دکتر گفت خوب بی‌حس نمیشه، سوزن میزد تو عصب، وای که چقد درد کشیدم حالا باز باید برم روبروییشو عصب کشی کنم

چرا نداری؟ منم همه دندونام خراب هی درست میکنم باز خراب میشن 

چون هی درست کردم و خراب شدتا اینکه کلا پوسید و کشیدم درست بشو نبودن

یدونه دندون سالم ندارم 

الان فقط ۶ تا دندون جلو رو درست کردم باید برم عصب کشی 

بقیه دیگه هیچی ندارم ۲۴ سالمه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
چون هی درست کردم و خراب شدتا اینکه کلا پوسید و کشیدم درست بشو نبودن یدونه دندون سالم ندارم  ا ...

باید برم روکش

اشتباهی گفتم عصب کشی

عصب کشی و ترمیم کردم حالا باید برم برا روکش ک فعلا پولش نیس گف دونه ای ۴۵۰۰

چون هی درست کردم و خراب شدتا اینکه کلا پوسید و کشیدم درست بشو نبودن یدونه دندون سالم ندارم  ا ...

منم از تو بدترم، بنظرت چکار کنیم، یعنی همه رو باید ایمپلنت کنیم؟ من اکثرا عصب کشی شدن و روکشن

تو این بارداری هم یه دندونم کلا افتاد 

باید برم روکش اشتباهی گفتم عصب کشی عصب کشی و ترمیم کردم حالا باید برم برا روکش ک فعلا پولش نیس گف ...

نبابا روکش انقد نیست 1.5 هست خب برو جای ارزونتر

من پایین بود کناریشم میخوا🥴

منم پایین بود، پس چرا من انقد درد کشیدم حین عصب کشی. 

دندونت چند کاناله بود نمیدونی؟