2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ خاکی بریزم تو سرم🥺

509 بازدید | 26 پست

من شدیدا معتاد گوشیم

بگید چجوری گوشیمو منهدم کنم؟

چکارش کنم نتونم برم سراغش؟

نگین بده دست مامان یا بابات انقد دل نازکن تا بگم وای بدین ۲۰ دیقه دستم باشه سریع بهم میدن🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه برنامه هایی هست تایم میدی گوشیو قفل میکنه تو اون تایم هیچ جوره نمیتونی بازش کنی 

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

اتفاقا نبایدبه کسی بسپاری

باید تمرین کنی ویادبگیری که گوشی پیش خودت باشه وکمتر استفاده کنی

پیشنهادمیدم خودتو جریمه کنی.مثلا به خودت بگو نبایدیک ساعت به گوشی دست بزنم ..اگه به قولم عمل نکردم باید ۵۰تومن بدم صدقه....یا یک هفته پیاده سرکاربرم.....یااجازه ندارم دوماه هیچ چیزی برای خودم بخرم

جریمه ای برای خودت تعیین کن که برات سخت باشه ومجبور بشی به قولی که به خودت دادی،یعنی دست نزدن به گوشی،پایبند بشی

چندبارانجام بدی دیگه عادت میکنی،به شرطی که زدی زیر قولت واقعا جریمه ات رو انجام بدی

خدایا بی نهایت شکرت
یه برنامه هایی هست تایم میدی گوشیو قفل میکنه تو اون تایم هیچ جوره نمیتونی بازش کنی 

قبلن نصب کردم راهشو یاد گرفتم دیگه بدردم نمیخوره😐

بعد من دنبال ی راهم کلا ی ماه دوماه کلا گوشی رو نبینم نباشه