2777
2789
عنوان

رنگ مو برای دختر یازده ساله🥲🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 114 پست
ای بابا  و منی ک هفده سالمه  و با سبیل میرم بیرون😐😐😐

والا دختر عمه منم هم سن توجه همینطوریه 

سن کمعععع خیلی 

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
فقط دلم میخواد مامانش یکم با مامانم حرف بزنه☹️☹️☹️ اونوقت شاید زودتر از اول دبیرستان برام گوش ...

برادر زادم ۱۶ سالشه و تازه بهش گوشی دادن.اونمفقط واسه اسنپ و مدرسه اش.اینستا واتساپ اینا نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای معلومه که درست نیس اخه این کارا چیه دخترا میکنن بچه ۱۱ سالهچرا باید اصلا تو فاز رنگ و ناخن باشه؟ ...

منم همینو میگم ولی این کاملا از دنیای بچگیش خارج شده 

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
ببخشید خودمم دخترم بده این چیزا رو بگم ولی دو روزه دیگه چیزای دیگه هم دلش میخاد و مامانشم راضی میکنه ...

اخه هر چیزی یه سنی داره .نه اینکه الان فکر کنی زن علیه زن 

ک میگی بده بگم‌خودمم دخترم ولی سن هر چیزی .....

ما همه به خودم میرسیم مامانشم همینطور میدونی مامانش زورش به این بچه نمیرسه خیلی لجبازه

چی بگم والا

کمترین اتفاقی که میفته بلوغ زود رسه،تبعاتشم تا فردا صبح میشه شمرد

ای خدا بچه بزرگ کردن جقد سخته😩😩😩

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
فقط دلم میخواد مامانش یکم با مامانم حرف بزنه☹️☹️☹️ اونوقت شاید زودتر از اول دبیرستان برام گوش ...

گوشیش از همه ما مدلش بالاتره😐🤦🏻‍♀️😂

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
یه بار اینکارو بکنه از سرش میفته ،مادرش بذاره یه بار تجربه کنه رنگ مو رو و بعدش باهاش درباره مضراتش ...

از نظر روانشناسی این راه حل بدترینه

⚜من به یه جایی میرسم که واسه لحظه دیدنم⚜                                ⚜ باید سر و دست بشکونی⚜

معلوم درست تربیت نشده

بیشتر هم به خاطر گوشی که بچه ها دارن

دختر من ۱۱ سالشه تمام حواسش له ساعته ببینه کی فیلم زنان کوچک و سینمای شبکه پویا شروع میشه

البته دوستای دختر من بیشترشون مثل برادر زاده شما هستن

ولی من با دخترم صحبت کردم 

که با اونا ارتباط نداشته باشه در عوض چند دوست خوب مثل خودش پیدا کرده

اصلا دوست ندارم زود از دنیای بچگیش خارج بشه

وقت برا بزرگ شدن زیاده 

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔