برادر زادم خیلی به رنگ مو و کاشت ناخن علاقه داره بیرون میخواد بره اول ارایش میکنه انگار از دنیای بچگیش خارج شده خیلی نگرانشیم ، الانم مامانشو راضی کرده موهاشو رنگ فانتزی کنه بنظرتون درسته اینکار؟ میترسیم بلایی سرش بیاد اخه قراره اول دکلره کنه بعد رنگ فانتزی و بزنه😐🤦🏻♀️
مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰 لینک حذف تاپیک
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
من پایین موهامو قهوه ای میکردم اما تو سن اول و دوم دبیرستان ن ۱۱
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
پدر مادرا جایی که باید سخت بگیرن یهو روشنفکر میشن،جلوشو بگیرن خب
کسی از اطرافیانش انقد به خودش میرسه؟شاید داره تقلید میکنه
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
فقط دلم میخواد مامانش یکم با مامانم حرف بزنه☹️☹️☹️
اونوقت شاید زودتر از اول دبیرستان برام گوشی میگرفتن☹️😂
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔