2777
2789
عنوان

رنگ مو برای دختر یازده ساله🥲🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 5273 بازدید | 114 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب الان من 15 سالمه و ازدواج کردم یعنی رنگ بزارم اشتباهه

شما کلا استثنایی عزیز

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

پدر مادرا جایی که باید سخت بگیرن یهو روشنفکر میشن،جلوشو بگیرن خب کسی از اطرافیانش انقد به خودش میرس ...

ما همه به خودم میرسیم مامانشم همینطور میدونی مامانش زورش به این بچه نمیرسه خیلی لجبازه

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

شما ازدواجتم اشتباهه ببخشید

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

ببرین مشاوره 

تو اطراف من ک اینکار غیر عادیه 

ولی خب اگ اطرافتون عادیه براشون لابد از همونا تقلید میکنه

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

26 ساله

متاهلم 5ساله

هنوز رنگ نکردم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

دکلره اصلا برا این سن جالب نیست ...

با اینکه مخالف رنگ مو نیستم ولی خیلی زوده تو این سن از بچگی در بیاد ...چه مو چه ناخن 

بچه هست و کلی طراوت و تازگی داره با اینکارا رسما در میاد از اون حس و حال !

جامعه چی کار کرده با بچه !

برای سلامتی یه انسان که درحال رشده بله اشتباه محض

⚜من به یه جایی میرسم که واسه لحظه دیدنم⚜                                ⚜ باید سر و دست بشکونی⚜

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

ببخشید من نظر خودمو میگم و نظر شما هم کاملا محترمه دما حتی ازدواج زیر ۱۸سال هم اشتباهه ، حالا شما ازدواج کردی انشالا خوشبخت باشی اما خواهرانه میگم رنگ نکن ادم فک میکنه رنگ خیلی خوبه اما موها رو داغون میکنه کاش من میدونستم و هیچوقت رنگ نمیکردم الانم که رنگ کردم مجبورم برا اینکه چند رنگ نشه باز مدام رنگ کنم