برادر زادم خیلی به رنگ مو و کاشت ناخن علاقه داره بیرون میخواد بره اول ارایش میکنه انگار از دنیای بچگیش خارج شده خیلی نگرانشیم ، الانم مامانشو راضی کرده موهاشو رنگ فانتزی کنه بنظرتون درسته اینکار؟ میترسیم بلایی سرش بیاد اخه قراره اول دکلره کنه بعد رنگ فانتزی و بزنه😐🤦🏻♀️
مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰 لینک حذف تاپیک
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوب الان من 15 سالمه و ازدواج کردم یعنی رنگ بزارم اشتباهه
شما کلا استثنایی عزیز
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
شما ازدواجتم اشتباهه ببخشید
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
ببخشید من نظر خودمو میگم و نظر شما هم کاملا محترمه دما حتی ازدواج زیر ۱۸سال هم اشتباهه ، حالا شما ازدواج کردی انشالا خوشبخت باشی اما خواهرانه میگم رنگ نکن ادم فک میکنه رنگ خیلی خوبه اما موها رو داغون میکنه کاش من میدونستم و هیچوقت رنگ نمیکردم الانم که رنگ کردم مجبورم برا اینکه چند رنگ نشه باز مدام رنگ کنم