2777
2789

سلام.

اولین سفر خارجی رو کجا پیشنهاد میکنید؟ 

چهار نفریم من و شوهرم و دوتا بچه زیر7 سال 

به نظرتون حدود هزینه هامون چقدر میشه؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵۰ ملیون حدود هزینه هاتون  حداقل تا همین ترکیه یا دبی 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

از ترکیه شروع کنین 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

کشورهایی ک ویزا میخوان اکثرا به خاطر بچه ویزا نمیدن 

با بچه دبی و ترکیه 

با ویزا و بدون بچه صد در صد پاریس و ایتالیه 

من البته لبنان هم دوس دارم برم و مصر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من عاشق هندم چون عاشق برخورد با تمدنها مذاهب و عقاید مختلفم هند از این لحاظ برام بهشته

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

مصر هم دوس دارم عاشق تاریخ مصرم🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
۱۵۰ ملیون حدود هزینه هاتون  حداقل تا همین ترکیه یا دبی

خب ترکیه یا دبی؟

خودم بین همین دوتا موندم 

احتمالا قبل از عید امسال بریم با توجه به آب و هوا و... کجا رو پیشنهاد میدین؟

هزینه با تور مسافرتی یک هفته ای اینقدر زیاد میشه؟

بخوای بری استانبول بزرگسال نفری ۳۰-۴۰ تومن هزینه خورد و خوراک و خرید و هتل و پرواز میشه

با تور بریم به صرفه تر نیس؟

بدون خرید ...

من عاشق هندم چون عاشق برخورد با تمدنها مذاهب و عقاید مختلفم هند از این لحاظ برام بهشته

وای اصلاً یادم به هند نبود ممنون از پیشنهادت 

باید در موردش تحقیق کنم