2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جان

ابگوشت

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

آش اوماج و آبگوشت 😋

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

تازه بیدار شدم 

عین خنگا نشستم دارم به کارای بدم فکر میکنم 

وقتی از خواب بیدار میشم خیلی گیج‌میشم نمیدونم چرا

دوستم نزدیک‌یه ماهه عروسی کرده بهش پیام  دادم مرسی عزیزم  کارت و اوردن ایشالا میام عروسی میبینمت 

میشه برای اینکه بچه دار بشم یه صلوات بفرستید🌺

من عاشق ترکیب زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی ام. الان مرغ گذاشتم قورمه تو فریزر بود اونم دراوردم گرم کنم. 😀😀

یه نهار مجلسی تو خوشگلترین ظرفای خونه یه میز شیک😊 کی بهتر از خودمون. ژله هم دیشب درست کردم. 

من عاشق ترکیب زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی ام. الان مرغ گذاشتم قورمه تو فریزر بود اونم دراوردم گرم ک ...

منم معتقدم هیچ کی از خوده ادم مهم تر نیس

بهترین هارو برای خانوادم مهیا میکنم

دوباره میسازمت💪

فسنجون 😕

دوس ندارم 

گفتم من نمیخورم ابگوشت گذاشتن برام من برنج دوس 

گفتم شما ک اینقده زحمت کشیدید یه برنجم کنارش درست کنید گفتن از جلو چشمامون دور شووو 😂

میخام قهر کنم اصلا 😂😂