2777
2789
عنوان

کار در دیوار

69 بازدید | 17 پست

سلام ب اگهی های کارخانه های خط تولید که تو دیوار زدن میشه اعتماد کرد ؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه آگهی تو دیوار دیدم نوشته بود جای خواب و حقوق بالا و .... پیگیر شدم دیدم همون گلد کوئیست سابقه ...

چطور بفهمم کلاهبرداری نیست الان اس دادم الان پیامشو میفرستم اینجا ببین کار برای مرده نه من

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
والا به هیچ چیز تو دیوار نمیشه اعتماد کرد.خواستی بری با یه مرد برو

اخه طرف مرده زن نیس

🌈سلام خانوم سادات🌈 هستم

✅۸ تا۴ تایمکارییتون (۸ساعت کار) هست و ۱ ساعت تایم استراحت و نهار بهتون داده میشه ،

✅بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی بیمه سازمانی و باز نشستگی از روز اول خواهید داشت ،

✅خوابگاهی که بهتون داده میشه برای

کارجویان عزیز شهرستانی داخل خود کارخونه هستش که مجهز بهداشتی(سرویس بهداشتی حمام تخت کمدمجزا و اختصاصی به هر فرد ) ،

✅۳وعده غذایی گرم بهتون داده میشه ،

✅حقوق دریافتیتون ماه اول ۲۷میلیون تومان تا۳۲

✅دریافتی راننده ۳۵ تا ۴۰ ملیون

✅دریافتی حراست ۲۵ تا ۳۰ ملیون

امنیت شغلی عالی دارید

✨اعطای تشویقی و وام

شرایط سنی 18 تا ۴۲سال میباشد

هزینه ثبت مراحل اداری ۵۵۰

!!️زمان و تعداد استخدام محدود!!️

زمان مراجعه شنبه تا چهارشنبه ۸تا ۳ونیم پنجشنبه تا ۱۲

🙏مدارک شناسایی کارت ملی و شناسنامه برای روز قرارداد همراتون باشه🙏

خانم سادات🌈:

📌ادرس::تهران..نرسیده ب میدان ازادی،ایستگاه مترو دانشگاه شریف درب شرقی ۱۰ متر جلوتر نبش کوچه زهره

پلاک ۲ طبقه دوم 📌

از همون روز مشغول به کار میشید

شماره تماس: ۰۹۲۲۹۷۱۲۳۲۱

من یه آگهی تو دیوار دیدم نوشته بود جای خواب و حقوق بالا و .... پیگیر شدم دیدم همون گلد کوئیست سابقه ...

بیا پیامشو ببین والله مجبوریم از نداریه و بیکاریه شوخرم بیکاره خسته شدیم زندگیمون سخت میگذره

آها من خیلی چیزا از دیوار دیدم باید با دقت جلو رفت

پیامشو ببین چطور دقت کنم نمیدونم

برادرم اعتماد کرد و رفت سرکارکارش چون سنگین بود دراومد ۳ماه اونجا کار کرد

کجا تهران کارش چی بود

دروغه همین آگهی رو میگفتم اتفاقا

جدی بره کاریابی حظوری بهتره مطمین تره؟

دروغه همین آگهی رو میگفتم اتفاقا

چطور بفهمم اگهی که تو دیوار گذاشتن کلاهبرداری یانه