2777
2789
عنوان

راهنمایی ❌

71 بازدید | 8 پست

بچه ها من دو هفته برای کارآموزی معاونی رفته بودم ب مدرسه بعد تو این مدت اسباب کشی می‌کردن ی مدرسه دیگ شبیه مستخدم کارتون وسایل رو میزدیم تو نیسان می‌برد مدرسه جدید باز میکردیم میچیدیم 

دیگ میگفتم این همه زحمت کشیدم ول نمیکنم و ادامه میدم میرم جلو حداقل سابقه بشه برام 

یهو مدیره صدام زد گف من میخام شیفت شبا بیای 4تا9 خودت اینجا باشی فقط کلاس زبان داشتن ی تومن حقوق دیگ صبا نمیخام بیای نیرو نمیخام 

بعدش من فرداش رفتم گفتم نمیخام شبا بیام و خدافظی کنم دیگ ازشون گف ن نمیخام بری خوب کار میکنی نمیخام از دستت بدم یکی دو ماه دیگ بمون یا خودم برمیدارم یا میفرستم بری پیش دوستم با ی تومن حقوق 

منم اومدم بابام نذاشت دیگه برم 🤦🏻‍♀️

والان دو روزه بدون خبر دادن بهشون نرفتم دیگ دارم دیونه میشم میخام باز برم چیکار کنم با مدیره حرف بزنم باز؟ یا زشت میشه دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خبر میدادی خب لاقل

بابام نذاشت خبر بدم گف دیگ کات کن نرو به معاون های دیگه گفتم ولی ب مدیر نگفتم 

حالم بهم خورده واقعا 🤦🏻‍♀️ میخام باز برم ب نظرت دیگه نمیشه؟؟ 

پیام بده یا زنگ بزن بگو حالم خوب نبود ک نیومدم😀

نه گفته بودم با خونوادم حرف میزنم اگه اجازه بدن میام 

میخام پیام بدم به مدیر بگم خونوادم راضی نبودن و اینا راضیشون کردم میخام بیام باز

میگم یعنی زشت میشه؟ 

عزیز دلم از ۴ تا ۹ شب ماهی یک تومن؟؟؟  به این نمیگن کار ، میگن سواستفاده از مردم. وقتت رو بذار یه حرفه ای یاد بگیر نخوای واسه ماهی یک تومن از ۴ تا ۹ شب زحمت بکشی. هزینه ای که برای آموزش صرف میشه نوعی سرمایه گذاریه. شما یک هفته بری کاشت ناخن یاد بگیری و مبلغی هزینه کنی، خیلی خیلی بیشتر از این حرفها درآمد داری، شما یکسال وقت و هزینه بذاری مثلا یک ساز مثل سه تار یادبگیری بعدش میتونی تا آخر عمرت توی چند آموزشگاه تدریس کنی ، جلسه ای نیمساعت و با درآمد معقول ، حتی توی منزل هم شاگرد بگیری، شما برو باشگاه برای کارت مربیگری اقدام کنی باز هم درآمدش خیلی بهتره . نونِت زیره بغلِ خودته بقول معروف، محتاج نیستی یک کسی پیدا بشه با چنین مبالغ ظالمانه ای آیا بهت کار بده آیا نده. باز هم هر طور صلاحته🌹

عزیز دلم از ۴ تا ۹ شب ماهی یک تومن؟؟؟  به این نمیگن کار ، میگن سواستفاده از مردم. وقتت رو بذار ...

ببین حالا من شیفت شب رو قبول نکردم ولی همون شیفت شب میگف پنجشنبه هام صب تا شب باید بیای 8 صب تا 9 شب 

بعدش دید شبش رو قبول نکردم گف روز رو دوباره ادامه بده 7ونیم تا 4 ظهر یا خودم برمیدارم بعد دو ماه یا میدم مدرسه دوستم بری با ی تومن 

من خودم آنلاین شاپ دارم ماهی یک و نیم درمیارم همین جوری الکی ها زیادم فعال نیستم 

ولی میگفتم ی کار باشه برم بیرون همش خونه نباشم