2777
2789
عنوان

سوزش

1219 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ببخشید من تو تاپیک قبل هم گفتم سوزش شدید واژن دارم ترشح ندارم فقط سوزش از داخل خیلی اذیت میشم حالت داغی دارم موقع ادرار هم سوزش و احساس داغی ادرار دارم چند بار دکتر رفتم همش قرص و پماد فلوکنازول ولی بدترم شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده از پماد برای سوزش واژن مانند پماد کورتیزون 

درمان خارش واژن با جوش شیرین و همچنین درمان سوزش این ناحیهاستفاده از کمپرس آب یخ

مالیدن ژل آلوئه‌وراء به ناحیه تناسلی

شست‌وشوی واژن با شیر

مالیدن روغن درخت چای به ناحیه تناسلی و واژن

پوشیدن لباس زیر نخی یا کتانی

استفاده از شوینده‌هایی با ph خنثی

اجتناب از پوشیدن شلوارهای تنگ

مصرف آب به ‌مقدار کافی

خشک کردن ناحیه تناسلی با دستمال‌های نخی

استفاده از پماد برای سوزش واژن مانند پماد کورتیزون  درمان خارش واژن با جوش شیرین و همچنین درما ...

مرسی گلم باور کنید هم خودمو خشک نگه میدارم هم پماد میزنم  هم آلورا هم روغن  دیگه راهی نمونده

مرسی گلم باور کنید هم خودمو خشک نگه میدارم هم پماد میزنم  هم آلورا هم روغن  دیگه راهی نمون ...

این راه ها را امتحان کن جواب میگیری یا به نوار بهداشتی که میزاری یک تکه پارچه سفید بزار جلو خودت