2777
2789
عنوان

ویژگی پسر مذهبی

378 بازدید | 9 پست

سلام دوستان لطفا نظر بدین 

من چند وقته پسر یکی از دوستای خانوادگی‌مون فکرمو درگیر کرده ولی اهمیتی نمیدم چون کلا پسرا فکر منو درگیر می‌کنن ولی امروز برای اولین بار که میخواستم ببینمش تپش قلب گرفتمو و یه عالمه استرس داشتم دل ضمن هر جفتمون هم مذهبی هستیم و من چادری هستم وقتی که نزدیکش میشم اصلا نمیتونم نگاش کنم بعد که ازش دور میشم خودمو سرزنش می‌کنم که چرا نگاش نکردم اونم از صد درصد پنجاه درصد نگام میکنه ولی من ترجیح میدم موقعی که نبینه نگاش کنم 

کلا به پسرا  ی فامیل و اینا سلام نمیدم چون خوشم نمیاد الکی باهاشون صحبت ولی برای اینکه اینو نگاه نکنم بهش سلام نمیدم 

الان خیلی گنگم نمی‌دونم عاشق شدم یا توهم زدم میشع راهنمایی کنین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط توی تاپیک منظورم از اولین بار این نبود که کلا بار اول می دیدمشا تقریبا زیاد زیاد میبینمش ولی برای بار اول تپش قلب گرفتم گفتم اینم بگم لحاظ کنین اساتید 😂