2777
2789
عنوان

همسر عجیب من

504 بازدید | 13 پست

از اول ازدواج ما بحث داشتیم زیاد خیلی زیاد و دنبال اتو بودیم از هم بعد بی تفاوت شدیم تا حدود دو سال پیش شیطنت هایی هم داشت ولی در حد خیانت نبود ولی بود و پنهان کاری و دروغ هر چند بی ارزش داشت ولی این مدت به شدت ابراز علاقه می کنه و به من توجه می کنه و هیچ چیزو از من پنهان نمی کنه ریز به ریز ولی من همون ادمم ولی یه فرقی کردم خودمو دوست دارم به خودم میرسم قبلا به خاطر خانواده ش ما رو می کشت ولی الان از خانواده ش مخصوصا خواهرش به خاطر رفتار های بچگانه بیذاره دلیر رفتار و تغییر شم پرسیدم گفت الان تو رو مثل یه پوست می بینم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پوست چیه؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

بنظرم چون شناختت که چقدر آدم خوبی هستی 

زندگیتو خیلی قشنگ بساز 

الان وقتشه پادشاهی کنی😇🖖

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

می دونی چقدر اذیت شدیم 

ببین هر چیزی ب جای خودش 

اما حالا که اون تورو شناخته 

وقتشه که توام درکش کنی 

وگرنه ازت زده میشه 

و دوباره مثل قبل اذیت میشی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️