2777
2789
عنوان

جدایی با بچه

381 بازدید | 40 پست

بچه ها تاپیکو بخونید بعد نظر بدید

من چند وقتیه با بچم خونه رو ترک کردم و قصدمم به صورت جدی جداییه.

شوهرم راضی نمیشه جدا بشم.

تو زندگی خیلی خیلی اذیتم کرده، تهمت و افترا و تحقیر و اذیت و آزار و کتک و قهر های طولانی و آخرشم که خیانت

کلی منو دستکاری روانی کرده بود و همش منو مقصر جلوه میداد خلاصه خیلی اذیت کرد که مجبور شدم بیام بیرون ازون زندگی دیگه اصلا دوسش ندارم و دلم نمیخواد یک ثانیه ام کنارش باشم، شاغلم و میتونم خونه ی مستقل رهن کنم،حمایت خانواده و اطرافیانمم دارم و مهریه رو میخوام ببخشم حضانت کامل رو بگیرم.

بنظرتون کارم درسته؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترک منزل نداشته باشین ناشزه میشین فوق ضرورتون میشه برگردژ خونه تون

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

ترک منزل نداشته باشین ناشزه میشین فوق ضرورتون میشه برگردژ خونه تون

از چه لحاظ به ضررم میشه؟

من با وکیلم صحبت کردم فقط میتونه نفقمو قطع کنه و بعد ۶ ماه ازدواج مجدد کنه

دیگه مشکلی پیش نمیاد برام

آره دارم ولی ولم نمیکنه اذیت میکنه همش میگه طلاق نمیدمنمیدونم چیکار کنم دیگه.

چون شما مصممی ک طلاق میخوای اون داره باهاتون لج میکنه ی مدت بیخیال باش و حتما با ی وکیل مشورت کن