2777
2789
عنوان

شوهر بد

164 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

شوهر من این ۱۰ روز محرم تا عاشورا از کار ک میاد از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۱۰ شب میره دسته عزاداری.خودش میگ عاشق امام حسینم و دیونه میشم این ۱۰ شب.

دیشب ک منم میدونستم ۱۰ میاد رفتم خونه مامانم زنگ زده ۸ ک شام میخام گشنمه گفتم باشه بیا بردار منو بیام بپزم گف باشه تو ماشین گفتم چ زود اومدی اابته حقم داش چون شام نداشت.همیشه از ناهار میموند میخورد ایندفعه نبود.بهش برخورد گف اره خانوم بهش خوش گذشته بیا شامتو بپز بابا.من بازم چیزینگفتم گفتم باشه پلو و کباب تابه ای میزارم گف ارره تو میدونی من گشنمه از قصد میخای طولش بدی نخاستیم بابا شامتو.😐کلا چون گشنش بود بهونه گیر شده بود نمیفهمید چی میگ.گفتم پس تو بگو چی بپزم گف نمیخام خودم میپزم تو ببخش ک من زود اومدم و شام میخام😐فهمیدم این کلا زده فاز بهونه گیری.خونه ک رسیدیم دس ب کار شد ماکارونیشو بپزه منم عصبانی شده بودم گفتم پس ماکارونی طول نمیکشه؟؟؟گف ساکت باش عصبانیم ی چیزی میگم اخه منم دلم شکسته بود هی گفتم اخرش گف بر پدرت لعنت ساکت شو😑😔 خیلی ناراحت شدم و متعجب فقط رفتم اتاق گریه کنان.اخه یدونه شام و یا دعوای معمولی نباید فحش میداد ک ب پدرم.خیلی عصبانی😔

امروزم اومده ناهارشو خورده هی باهام صحبت میکرد من نمیکردم اخرش لپمو کشید رفت دسته.منم بعد رفتنش اس دادم ک میرم خونه مامانم شب بیا دنبالم نوشت چشم عشقم میام.منو خر کرد با عشقمش😑خودتون میدونید دیگ زنید همتون ک ادم چقد خوشحال میشه ولی دلم شکسته بود امشب اوند برداشت منو زود میخاس بخاب گفتم نخاب کارت دارم میخام حرف بزنم گف ن خابم میاد بعدا اخه دلم طاقت نمیاره از دلم درنمیاره.اخرش باز الان دعوامون شد.منم فحش دادم ب پدرش.رفت اتاق خابید😔 چیکار کنم هی با خودم حرف میزنم اه دلم گرفته.بنظرتون نباید باهاش حرف میزدم؟کتک کاریم کردیم هردو😔اخه چجوری دلش میاد از دلم درنیاره بخابه دیوانه شده این ۱۰ روز خونه پیداش نمیشه منم دلم میگیره😑امام حسین قبول نکنه ایشالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اشتباه کردم ولی اون فحش داد حقم نبود

درسته دیگ پیش میاد یطوری رفتارکن ک بفهمه خیلی ناراحتو عصبانی توعم ک تلافی کردی 

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀
 درسته دیگ پیش میاد یطوری رفتارکن ک بفهمه خیلی ناراحتو عصبانی توعم ک تلافی کردی 

تلافی کردم بدجوررر  رد ناخونم رو بازوشه.فحشم دادم ب پدر و مادرش اخرش گف مرسی درو ببند بیشووور.انگشتم یکم زخمی شده تو کتک کاری

تلافی کردم بدجوررر  رد ناخونم رو بازوشه.فحشم دادم ب پدر و مادرش اخرش گف مرسی درو ببند بیشووور.ا ...

باهاش حرف بزن مردا خیلی زودگول میخورن بازبون خوش حالیش کن نه جنگ و عوا و بی احترامی چون دیگ عادی میشع و غیرقابل ترک 

واسه کسایی که کوررنگی دارن رنگین کمون نباش😾🌈🦄🥀