2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندساله با یه آقا پسری تو رابطم خانوادم چندبار فهمیدن ولی من بازم از اون آقا پسر دست نکشیدم چون دوسش داشتم 

اون آقا پسر میدونه که من بخاطرش خیلی کتک خوردم و اذیت شدم ولی تاحالا هیچ کاری واسم نکرده و فقط میگه دوست دارم و یه روزی میام خواستگاری.  این اواخر خیلی رفتارش عوض شده و سرد شده . ازتون راهنمایی میخوام ک بگید چیکار کنم لطفا

من چندساله با یه آقا پسری تو رابطم خانوادم چندبار فهمیدن ولی من بازم از اون آقا پسر دست نکشیدم چون د ...

تجربه دوستی ندارم

ولی این اقا معلومه وعده الکی میده

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

من چندساله با یه آقا پسری تو رابطم خانوادم چندبار فهمیدن ولی من بازم از اون آقا پسر دست نکشیدم چون د ...

پسری ک دوست داشته باشه و بخاطر خودتون بخواد شمارو وعده وعید نمیده فقط عمل میکنه کسی ک عاشقتون باشه تحمل رنج و عذاب شما رو حتی واسه چند دقیقه نداره چ برسه کتک خوردن.

عزت نفس تو ببر بالا و رابطه رو تموم کن♡ لیاقتت بیشتر از ایناس عزیزم

اخه خیلی ساله که باهم رابطه داریم و من واقعا دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم . همه بهم میگن ولش کن

اخه خیلی ساله که باهم رابطه داریم و من واقعا دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم . همه بهم میگن ولش کن

اگه باش ازدواج کنی مطمئن باش از این بدتر میشه،

بعضی وقتا ادم اشتباه میکنه فک میکنه یکی رو دوست داره حالا به خاطر اتفاق هایی که تو اطراف ادم میفته یا به خاطر سن مونه میایم از یه ادم معمولی یه بتی برای خودمون میسازیم اما وقتی سنمون میره بالا تازه نسبت به اون ادم و خودمون به شناخت میرسیم

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍