2777
2789
ببین این رو ببرید روانپزشک دارو مصرف کنه اگه شکایت هم کردی حتما تا آخر بارداری و زایمان جای دیگه ای ...

هییی چی بگم روانپزشک حتما باید بره ولی چجور با ی بچه هم برم شکایت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه آخرم بود یادم نیست سر چی بحث کردیم من کلا تو بارداری خیلی بدخلق و عصبی شده بودم الکی گیر میدا ...

خودتو مقصر ندون. شما هر چقدر هم بری رو اعصابش و گیر بدی حق نداشت همچین کاری بکنه. برخورد فیزیکی خیلی فرق می کنه. مخصوصا با زن حامله. دور از جونتون هر اتفاقی برای خودت و بچت ممکن بود بیفته.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ن بابا داشت میرفت مسجد منم گفتم وایسا با هم بریم گفت ن کرونا میگیری هل داد افتادم زمین گریه کردم اون ...

اخ که اون مسجد و عزاداری بزنه به کمرش. حالا چرا هل بده ، خو بگه نمیخاد تو بیای، توهم اصرار نمیکردی، 

بابا وقتی اخلاق شوهراتونو میدونید پیله شون نکنید دیگه

سر هیچی اول شوخی هل داد افتادم زمین منم گریه کردم اونم انگار ن انگار از اونجا شروع شد بعدشم سیلی محک ...

بهش بگو ینی انقد نفهم و فلان تشریف داری نمیدونی چقد خطر داره هلم میدی؟ بجای اینو تو بزنی گوشش اون زد؟ ب ولله اگ من بودم همونجوری باسیلی جوابشو میدادم احمق بیشعور حرصم گرفت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡