2777
2789
اگ دوس داری تعریف کن چ مرگشه 

سر هیچی اول شوخی هل داد افتادم زمین منم گریه کردم اونم انگار ن انگار از اونجا شروع شد بعدشم سیلی محکم محکم زد انقد محکم زد ک الان سرم درد میکنه

[QUOTE=246998538]وای خداروشکر بچت چیزی نشد عجب ادمیه شوهرت[/QUOT آره تکون میخوره بچم ولی یکم درد دا ...

چش شده 

چرا با وجود این اخلاقش باردار شدی؟

فکر می‌کنی شوهرت قدر بچتو میدونه؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا اینکارو کرد؟؟؟قبلا هم سابقه اینکارو داشت؟یا تو حاملگی بازم زده بودت؟

اره این شاید دو یاسه باره تو حاملگی زده حالا الان کمه زده بعضی وقتا انقد محکم میزنه سر هیچ و پوچ

سر هیچی اول شوخی هل داد افتادم زمین منم گریه کردم اونم انگار ن انگار از اونجا شروع شد بعدشم سیلی محک ...

😐😐😐شوووووووخیییییییی

یعنی از شوخی هلت داد که خوردی زمین

بعدم اومد سیلی زد🤨🤨🤨🤨🤨

مست بود؟؟؟؟

سر هیچی اول شوخی هل داد افتادم زمین منم گریه کردم اونم انگار ن انگار از اونجا شروع شد بعدشم سیلی محک ...

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

😐😐😐شوووووووخیییییییی یعنی از شوخی هلت داد که خوردی زمین بعدم اومد سیلی زد🤨🤨🤨🤨🤨 مست بود؟؟؟ ...

ن بابا داشت میرفت مسجد منم گفتم وایسا با هم بریم گفت ن کرونا میگیری هل داد افتادم زمین گریه کردم اونم عین خیالش نبود منم داشتم نفرینش میکردم ک منو هل داده اون سیلی زد