2821
2789
ببین این رو ببرید روانپزشک دارو مصرف کنه اگه شکایت هم کردی حتما تا آخر بارداری و زایمان جای دیگه ای ...

هییی چی بگم روانپزشک حتما باید بره ولی چجور با ی بچه هم برم شکایت کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ماه آخرم بود یادم نیست سر چی بحث کردیم من کلا تو بارداری خیلی بدخلق و عصبی شده بودم الکی گیر میدا ...

خودتو مقصر ندون. شما هر چقدر هم بری رو اعصابش و گیر بدی حق نداشت همچین کاری بکنه. برخورد فیزیکی خیلی فرق می کنه. مخصوصا با زن حامله. دور از جونتون هر اتفاقی برای خودت و بچت ممکن بود بیفته.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ن بابا داشت میرفت مسجد منم گفتم وایسا با هم بریم گفت ن کرونا میگیری هل داد افتادم زمین گریه کردم اون ...

اخ که اون مسجد و عزاداری بزنه به کمرش. حالا چرا هل بده ، خو بگه نمیخاد تو بیای، توهم اصرار نمیکردی، 

بابا وقتی اخلاق شوهراتونو میدونید پیله شون نکنید دیگه

خودتو مقصر ندون. شما هر چقدر هم بری رو اعصابش و گیر بدی حق نداشت همچین کاری بکنه. برخورد فیزیکی خیلی ...

ای کاش همون موقع ی چیزی میشد حساب کار دستش میومد

سر هیچی اول شوخی هل داد افتادم زمین منم گریه کردم اونم انگار ن انگار از اونجا شروع شد بعدشم سیلی محک ...

بهش بگو ینی انقد نفهم و فلان تشریف داری نمیدونی چقد خطر داره هلم میدی؟ بجای اینو تو بزنی گوشش اون زد؟ ب ولله اگ من بودم همونجوری باسیلی جوابشو میدادم احمق بیشعور حرصم گرفت

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792