2821
2789
عنوان

نمونه دولتی

108 بازدید | 9 پست

سلام 

خواهرم آزمون نمونه دولتی شرکت کرده بود با رشته انسانی 

اما نتایج که اومده دیده رشته تجربی زده و در نیومده

اما از رشته انسانی در میومد،حساب کردیم خیلی زیاد میشد امتیازش از آخرین پذیرفته شده🥺🥺

به مدیر مدرسه اطلاع دادیم چک کردن گفتن احتمالا موقع ثبت نام اشتباهی شنیدن و اشتباه ثبت شده تجربی

الان خیلی ناراحته فقط گریه میکنه

نمیشه رشترو تغییر بده؟؟دیگه راه حلی نداره؟؟

زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده!   🌍🦋
از طرف من بگو واسه نمونه گریه نکن...ارزششو ندارع 

اره زیادم مهم نیست اما خب از اول سال برای اون خونده بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب گلم بره تجربی حتی مدرسه عادی بره آینده بهتری داره که... انسانی نهایت فرهنگیان بره یا حقوق که حتی بدون کنکورم میرن.... تجربی خیلی بازار کارش برلی رشته پیراپزشکی خوبه.. حتما نباید نمونه دولتی بره

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

اره زیادم مهم نیست اما خب از اول سال برای اون خونده بود 

من تو یه ماه الکی الکی خوندم و قبول شدم 

ولی نرفتم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
خوب گلم بره تجربی حتی مدرسه عادی بره آینده بهتری داره که... انسانی نهایت فرهنگیان بره یا حقوق که حتی ...

دقیقا همینو میگیم

علوم و ریاضیشم ضعیف نیست از هفتم تا الان ۲۰ بود اما برای نمونه واسه این این درسا تست نزده بود

و  از اون جایی که تو آزمونم نمی دونست رشته تجربیه، اون درسارو آخر نگه داشته بود و بالاخره امتیاز کمتری آورده

الان بنظرتون چه مدرسه اس بهتره؟دولتی یا غیر انتفاعی؟

من تو یه ماه الکی الکی خوندم و قبول شدم  ولی نرفتم

الان چون نمونه دیگه در نیومده میخواد تجربی بره، تو هدایت تحصیلی هم الویت الف آورده 

بنظرت دولتی یا غیر انتفاعی؟

دقیقا همینو میگیم علوم و ریاضیشم ضعیف نیست از هفتم تا الان ۲۰ بود اما برای نمونه واسه این این درسا ...

تحقیق کنید غیر انتفاعی خوب بفرستین... چون تاثیر قطعی معدل شده اگر حسابی درس بخونه یه رشته عالی میاره... ضمنا شاید حکمتی بوده که انسانی نزده چون الان تغییر رشته امکان‌پذیر نیست با این طرح.... ان شاالله یه رشته عالی بیاره

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

تحقیق کنید غیر انتفاعی خوب بفرستین... چون تاثیر قطعی معدل شده اگر حسابی درس بخونه یه رشته عالی میاره ...

خیلی ممنون عزیزم♥️

الان چون نمونه دیگه در نیومده میخواد تجربی بره، تو هدایت تحصیلی هم الویت الف آورده  بنظرت دولت ...

والا چی بگم هرچی خودتون صلاح میدونید،منمم یکی دوسال از خواهرت بزرگ ترم ،ولی تجربم زیاده ،من میگم اگه آدم بخواد چیزی مثل پزشک و پرستار بشه تو هر مدرسه ای میشه ..

البته شما اونی ک فکر میکنید براش بهتره بفرستیدش 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)