2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هعب اومدم بخونم 

میخام برم ه‍ئت و اینا و نمی تونم اصلا ادم‌ مستقلی نیستم🙂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

ما قبلا تو یه خونه زندگی میکردیم سالها من صدای جیغ و گریه بچه کوچیک میشنیدم هر بارمیخوابیدم رو زمین صدای پچ پچ و حرف بین چندین نفرو میشنیدم جملات واضح بود ولی من نمیفهمیدم خداشاهده

بارها تنها تو اتاق ک تنها بودم دونفر پچ پچ میکردن بقدری واضح ولی من اصلا جملات و نمیفهمیدم

خیلی تو اون خونه سختی کشیدم هشتم گرو نهم بود تا اینکه فروختیم و اومدیم جایی الان خدا روشکر زندگیم کلا زیرو رو شد عاااالی

ادامه داره ولی حوصلتون سر میره بگم چ اتفاقایی میفتاد

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞