2777
2789

میخواستم خرید کنم بعد دیدم سایز رو اشتباهی زدم 

به پشتیبانی!! (مثلا) پیام دادم که تغییر بده قبل ارسال  که میگه نه نمیشه تعویض کرد! 

هنوز معنی تعویض هم نمیدونه والا این میشه ویرایش تعویض چیه

و اینکه بشدت دیر ارسال میکنن

اگه میدونستم اینجورین ک اصلا خرید نمیکردم ارش😑

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند باری خواستم ازشون خرید کنم وسوسه شدم اما بخاطر قیمت خیل خیلی پایین مانتو هاشون حدس زدم که یج ...

آره والا اصلا نگیر😑

اگه شومیز اسپورت میخوای پیج جهان مد رو ببین تنوعشون خیلییییی بیشتره قیمتاش هم خیلی خوبه 

سایت هم دارن

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

راستی بدستم رسید آستینش پیچ خورده و کلا قابل استفاده نیست ولی حتی جواب تلفن هم نمیدن که عوضش کنن

واقعا  مزخرف ب معنای واقعی

من ازشون حضوری خرید میکنم ولی میخواستم ی مدل که فقط تو فروشگاه حضوریشون بود بگیرم هرچی زنگ زدم ک واسم بفرستن یا کنار بزارن دیدم اصلا پشتیبانیشون افتضاحه و اصلا جواب نمیدن ک الان بلند شدم دارم حضوری میرم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

سلام دوستان من اسفند ماه ۲تا مانتو از سایت بهزاد فر سفارش دادم مبلغ نهصد هزار تومن ارسال نکردن و به هیچ وجه هم پاسخگو نیستن اونایی که میگن سفارش ما ارسال شده از صد تا مشتری سفارش یک مشتری رو ارسال میکنن فقط برای جلب اعتماد و کلاهبرداری بیشتر ۹۹ تای دیگه رو بالا میکشن یه آبم روش.سایتشون هم ۵ شکایت پاسخ داده نشده داره اگر کامنت های پیجشون رو بخونید متوجه میشید چطور سر همه مردم کلاه گذاشتن و بسته هاشون رو ارسال نکردن منم میخوام برم ازشون شکایت کنم خواهش میکنم گول نخورید به بقیه هم بگید😔😔

برای شمارو فرستادن تعویض نمیکنن برای منو  ۴۰ روزه هیچ ارسال نکردن

ازشون شکایت کردم منتظر نتیجه داوری هستم

سریع شکایت کنین بیشتر از ۱۰ روز طول کشید

همینجوری سکوت شده توسط مردم اینام از جاشون دراومدن 

باید حالشون جا بیاد