2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادرشوهرم

586 بازدید | 31 پست

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

نت چرا اینقد ضعیفه اه چرا وقتی حالت بده پشت هم بدبیاری میاری

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نروالانم بخاطر حرف مردم نیست میگه بیا کمک نیازداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پاشو برو ثواب داره

اون ماسک نمیزنه تو اون شلوغی رعایتم نمیکنه ن خودش ن بچه هاش توقع داره بچمم ببرم وقتی میبرم بوس بغل میکنن مریض یشه چ غلطی کنم بخدا دق کردم

این عفریته هارو نمیشه کاری کرد! منم دردم بدتر ازتو

حالم بده نمیدونی چقد خرابم😔

یه لیوان اب خنک بخور با جنگ لجبازی هیچ کاری جلو نمیره هرچقدر میخوان اصرار کنن تو کاری ک میدونی درسته رو انجام بده شوهرتم انگار هواتو داره خب شوهرت کارارو انجام بده مگه نمیگه باباش نیس توام تواین چند روز یکی دوبار برو کافیه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
یه لیوان اب خنک بخور با جنگ لجبازی هیچ کاری جلو نمیره هرچقدر میخوان اصرار کنن تو کاری ک میدونی درسته ...

اره شوهرم خوبه..حس ششمی؟

منم قصدم همینه میگم هر دو روز میرم روضه..کار نداره بخدا تو خونه همسایه میگیره اونام خودشون کارارو انجام مبدن نمیذارن کسی بره تو خونه

نت چرا اینقد ضعیفه اه چرا وقتی حالت بده پشت هم بدبیاری میاری

اين همون قانون جذبه !

ببين از ماست كه برماست. از اول ساده رفتار كردي ، دستت رو خوندن . هم شوهرت هم مادر شوهرت از پس ت برميان.

بايد روش خودت رو عوض كني. انقدر براي خودت و زندگيت اهميت قايل بشي و حد و مرز بزاري و شوهرت را مطيع خودت كني كه ديگه از اين امواجاي مظلوم واقع شدن و زير بار رفتن نفرستي . 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم