اين همون قانون جذبه ! ببين از ماست كه برماست. از اول ساده رفتار كردي ، دستت رو خوندن . هم شوهرت هم ...
ميگي شوهرت كه خوبه ، پس ميمونه خودت و خودت ! مهم تصميمي هست كه ميگيري . پاي حرف خودت بمون و اعتماد بنفس نشون بده . براي مادر شوهرت هم محترمانه و قاطعانه يه دليل مختصر و مفيد بيار.
در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم
سپردم دست اول خدا بعدم امام حسین تا الانم اونا نگهدارش بودن..ولی پسرم سفید پوسته بد مریضه ضعیفم هس نمیتونم ببرمش تو شلوغی ک بعدا خودمو سرزنش کنم یا بگن نمیومدی خب
من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
شما نرو با بچه کوچیک شوهرت تنهایی بره شوهر منم با خانواده اش نذری دارن منم یک بچه ۴ ماهه دارم یکی ۲۰ ماهه شوهرم میگه تو هم بیا میگم من نمیتونم بیام خودت اون دو روز برو کمک من نیام خودت سرت خلوت تره برم اونجا پسرم میچسبه به باباش نمیزاره کمک کنه
دستش رو از پشت ببند . خودمم خيلي با جرات و شهامت نيستم ها ولي ميگم شايد به درد شما خورد . هر چقدر هم ازش بترسي ، ترست رو نشون نده . ميگن ترس موش ، گربه رو شير ميكنه .
با لحني ارام و قاطع با پنبه سر ببر . مهم شوهرته . شوهرت رو پر نكنه ، خودت جرات و جسارت رو ياد بگير
در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم