2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 31 پست
اين همون قانون جذبه ! ببين از ماست كه برماست. از اول ساده رفتار كردي ، دستت رو خوندن . هم شوهرت هم ...

😔دیگ توان ندارم میترسم دعوا راه بندازه میاد وحشت دارم بخدا

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
میدونم چون منم درگیر همچین آدماییم،همیشه ام بخاطر زندگیم کوتا اومدم

😔الهی بحق این ماه عزیز خذا گره از مشکلات هممون باز کنه

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين همون قانون جذبه ! ببين از ماست كه برماست. از اول ساده رفتار كردي ، دستت رو خوندن . هم شوهرت هم ...

ميگي شوهرت كه خوبه ، پس ميمونه خودت و خودت ! مهم تصميمي هست كه ميگيري . پاي حرف خودت بمون و اعتماد بنفس نشون بده . براي مادر شوهرت هم محترمانه و قاطعانه يه دليل مختصر و مفيد بيار.

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
بچتو بیمه امام حسین کن چیزی نمیشه ان شاالله

سپردم دست اول خدا بعدم امام حسین تا الانم اونا نگهدارش بودن..ولی پسرم سفید پوسته بد مریضه ضعیفم هس نمیتونم ببرمش تو شلوغی ک بعدا خودمو سرزنش کنم یا بگن نمیومدی خب

شما نرو با بچه کوچیک شوهرت تنهایی بره شوهر منم با خانواده اش نذری دارن منم یک بچه ۴ ماهه دارم یکی ۲۰ ماهه شوهرم میگه تو هم بیا میگم من نمیتونم بیام خودت اون دو روز برو کمک من نیام خودت سرت خلوت تره برم اونجا پسرم میچسبه به باباش نمیزاره کمک کنه 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
سپردم دست اول خدا بعدم امام حسین تا الانم اونا نگهدارش بودن..ولی پسرم سفید پوسته بد مریضه ضعیفم هس ن ...

خب عزیزم 

میدونی یه روز برو  بچتم ببر ب مادرشوهرت بگو بچم مریض میشه فلان بهمان بین چی میگه

😔الهی بحق این ماه عزیز خذا گره از مشکلات هممون باز کنه

ان شاالله عزیزم

توام حرص نخور این چندسال اینهمه گریه کردم والتماس کردم جوابی نگرفتم.الان انقد عصبیم ک باقرص آروم میشم ولی این حال خراب من ب حال اونا فرقی میکنه ن!!!!

اون ماسک نمیزنه تو اون شلوغی رعایتم نمیکنه ن خودش ن بچه هاش توقع داره بچمم ببرم وقتی میبرم بوس بغل م ...

اگه خودت دوس داری برو اگه دوس نداری نرو 

چقد بدم‌میاد از اینایی که یه کاری انجام میدن به بقیه اجبار میکنن حتمن بیا 

یکروز رفتی دیگه نمیخاد بری کرونا هم زیاد شده اونا هم که میگی رعایت نمیکنن

ميگي شوهرت كه خوبه ، پس ميمونه خودت و خودت ! مهم تصميمي هست كه ميگيري . پاي حرف خودت بمون و اعتماد ب ...

یوقتایی منتظرم یکی بهم بگه اینارو نصیحتم کنه درکم کنه ولی متاسفاته جز نی نی سایت ندارم کسیو نزدیکم..حتمن همینکار میکنم بهش میگم😊مرسی عزیزممم😘

😔دیگ توان ندارم میترسم دعوا راه بندازه میاد وحشت دارم بخدا

دستش رو از پشت ببند . خودمم خيلي با جرات و شهامت نيستم ها ولي ميگم شايد به درد شما خورد . هر چقدر هم ازش بترسي ، ترست رو نشون نده . ميگن ترس موش ، گربه رو شير ميكنه .

با لحني ارام و قاطع با پنبه سر ببر . مهم شوهرته . شوهرت رو پر نكنه ، خودت جرات و جسارت رو ياد بگير

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
یوقتایی منتظرم یکی بهم بگه اینارو نصیحتم کنه درکم کنه ولی متاسفاته جز نی نی سایت ندارم کسیو نزدیکم.. ...

بخدا منم كسي رو ندارم نصيحتم كنه خيلي هم از دست خانوادگيشون عذاب ديدم . مثل چي ازشون حساب بردم ولي الان ديگه نه! 

بخدا منم كسي رو ندارم نصيحتم كنه خيلي هم از دست خانوادگيشون عذاب ديدم . مثل چي ازشون حساب بردم ولي ا ...

چرا اینقد بدن؟چرا مگ خودشون دختر ندارن؟منو ک پر از کینه نفرت کردن..منم حساب نمیبردم اما ده روز بعد ازدواج اومد درخونمون دعوایی بدی شد خیلی بد 

بخدا منم كسي رو ندارم نصيحتم كنه خيلي هم از دست خانوادگيشون عذاب ديدم . مثل چي ازشون حساب بردم ولي ا ...

وای همین الان میترسم بیاد دعوا راه بندازه اما نمیخامم عقب بکشم یا نشون بدم میترسم

دستش رو از پشت ببند . خودمم خيلي با جرات و شهامت نيستم ها ولي ميگم شايد به درد شما خورد . هر چقدر هم ...

ن بابا بچه هاش ازش فرار میکنن شوهرم بدون من نمیره خونشون فک کنم غر میزنه بهش