2821
2789
عنوان

سلام سلام‌🧡

161 بازدید | 31 پست

بنظرتون دختری که خیلی سفید بدون جوش ولکه  قد بلند باچشم های درشت قهوه‌ای و لب های غنچه صورتی  و موهای بلند و توپر  و خوش اخلاق و با خانواده‌ای سرشناس  مادر معلم پدر نظامی   چند تا خواستگار میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بستگی به شانسش داره🧡
7
63%
بستگی به شرایط تحصیلش داره
0
0%
۵
0
0%
۶
4
36%

من فقط عکس میخوام

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم😂

مقاومت کنیم تابذاره😂✌

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

دماغش چی؟

کوچیکه یا بزرگ؟ 

ایین مهمههه

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
دماغش چی؟ کوچیکه یا بزرگ؟  ایین مهمههه

حتما دماغشم کوچولو وعروسکی عه بااین تعاریفی ک کردع

حتما دماغشم کوچولو وعروسکی عه بااین تعاریفی ک کردع

خو پس😎

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    
عکس برای آنکه بگی چند تا خواستگار داره ؟😂 همین حد کافیه فقط نظرتون رو خواستم همین 🧡

اره اصن نظر من مهمه اگ گفتم زشتی پس قید خاستگارواینارم بزن اگه گفتم خوشگلی تعداد خاستگاراتم دراینده میگم 

حس ششمم

ما تا عکس نبینم از اینجا نمیریم😂😂با ریتم بخون☺

✌😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792