2777
2789
عنوان

سلام سلام‌🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 31 پست
خوبه به صورتش میاد

دماغت خوبه کل صورتتم بذار دیگه گناه داریماا🥺☹

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
خوبه به صورتش میاد

الان خودت و میگی یا یکی دیگ؟

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عه خوشمل چی تو حس شیشمی؟ 😃

اره بین خودمون باشه🤫😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
اره اصن نظر من مهمه اگ گفتم زشتی پس قید خاستگارواینارم بزن اگه گفتم خوشگلی تعداد خاستگاراتم دراینده ...

تا الان ۴ تا داشتم یکی معلم لود یکی تو دادگاه کار می‌کرد یکی هم گه از همه بد تر بود شاگرد طلا فروشی بود یکی هم پسر عموم که اونم معلمه 

دماغشو دیدم قد بلندش با چشم های قهوه ایشو نبینیم؟😟☹

گلبمم شیکست💔

تا الان ۴ تا داشتم یکی معلم لود یکی تو دادگاه کار می‌کرد یکی هم گه از همه بد تر بود شاگرد طلا فروشی ...

خودت شغلت چیه؟

بد نیس ک شغلشون😐

البته من خودم بشخصه نمیتونم با معلم یا کسی ک تو کارای قضاییه رو قبول کنم

من عکسی از قدم ندارم بخدا 

دوس داشتم چهرت وببینم گل

دانشجوی وکالت هستم  

خیلی عالیه که

میتونم بپرسم علت اینکه ردشون کردی چی بوده

خیلی عالیه که میتونم بپرسم علت اینکه ردشون کردی چی بوده

اونی که توی دهدگاه کار می‌کرد استادم بود ☹️ وبعدش بخاطر ترسی که ازش داشتم دیگه باهاش کلاس برنداشتم آدم خیلی خیلی جدی و قُدی بود

.

.

پسر عموم جای داداش بزرگم بود

.

.

شاگردطلا فروش درحد خانوادم نبود و همون اول هم خودم هم خانوادم مخالفت کردیم

.

.

اون معلمه هم نامزد دوستم بود بعد بادوستم کات کرد و ازمن خوشش اومد منم گفتم نمیخوام روی ویرانه کسی خونه بسازم  هرچند که الان دوستم خوشبخت تره

اونی که توی دهدگاه کار می‌کرد استادم بود ☹️ وبعدش بخاطر ترسی که ازش داشتم دیگه باهاش کلاس برند ...

اووو واقعا حق داشتی ردشون کردی👌🏽

مورد اخری رو بهترین کارو کردی

دخترعاقلی هستی مطمئن باش یه خاستگارخوب با خانواده خوب و شغل خوب برات میاد