ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 عنوان برای گرفتن تولد ایده ای ندارم چیکار کنم؟😐😐💔🎉 80 بازدید | 10 پست چطوری تولدم رو جشن بگیرم که روز بیاد ماندنی بشه؟مثلا کجا بگیرم و چیکار کنم؟و موقعیت دیدن و دعوت کردن اقوام رو ندارم چون دور هستن لطفا بگییینننننن♥️♥️♥️♥️ من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜 1401/05/10 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaaaaaaghed عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 1110 برو یه کافه هرچی که خواستی بخور خودت تنها برو یا با مادرت برو خرید کن و...
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22814 منظورت اینه که خودت تنهایی باشی؟ مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 منظورت اینه که خودت تنهایی باشی؟ نه نه با خانواده منظورمه من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
کمندا عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 6940 تو جنگل با دوستات بگیر و د.یجی بیار خیلی باحال میشه و خوش میگذره😁😂فقط یکم شاید هزینه اش زیاد بشه
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 برو یه کافه هرچی که خواستی بخور خودت تنها برو یا با مادرت برو خرید کن و... اره ممنون ایده های خوبین من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 تو جنگل با دوستات بگیر و د.یجی بیار خیلی باحال میشه و خوش میگذره😁😂فقط یکم شاید هزینه اش زیاد بشه 🤣چه ایده باحالییییی ولی جنگل از کجا بیارم 😂🥲 من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
کمندا عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 6940 🤣چه ایده باحالییییی ولی جنگل از کجا بیارم 😂🥲 شمال هزینه رفت آمد دوستان هم باید بدی 😁😁
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22814 نه نه با خانواده منظورمه یکم خونه رو تزئین کنین لباسای همرنگ بپوشین با کیک و اینجور چیزا عکسای قشنگ بگیرین خیلییی خوبه یادگاری میشه بعدش حالا باهم برین بیرون پارکی خریدی چیزی خوش بگذرونین مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 شمال هزینه رفت آمد دوستان هم باید بدی 😁😁 🤣🤣ورشکست میشیم که من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
ارمی_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 275 یکم خونه رو تزئین کنین لباسای همرنگ بپوشین با کیک و اینجور چیزا عکسای قشنگ بگیرین خیلییی خوبه یادگار ... اووووو🥺😍اره عالی میشه همین کارو میکنم من یک INFP هستم تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️ ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر میدرخشن🌌 دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜