2777
2789

من امسال دهم بودم دارم میرم یازدهم شروع کردم دهم تست زنی و جمع بندی ولی فکر میکنم دیر شده اصن حالم خرابه و برنامه درست حسابی ندارم میشه بگید شما کی شروع به خوندن کردین و برنامتون چجوری بود

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

دیر نیست شروع کن😂

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍

منم دقیقا مثل خودتم😫

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کنکوری امسالم  تا یازدهم تموم بشه متاسفانه تشریحی خوندم 

تابستون دهم مرور کوچک از دهم داشتم 

اگر راجع به  سندرم ترنر  و  انتخاب رشته برای پایه ی دهم سوالی داشتید  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم 🥰                               کاش یاد بگیریم به نظرات و عقاید بقیه هم احترام بزاریم 🤍
من کنکوری امسالم  تا یازدهم تموم بشه متاسفانه تشریحی خوندم  تابستون دهم مرور کوچک از دهم ...

کنکور خوب دادی فکر میکنی قبول میشی؟

چرا واقعا  فکر می‌کنید دیره اتفاقا بهترین موقعی

عزیزم اصلا دیر نیست

خیلی هم خوب شروع کردی

آفرین

اعتماد به نفس و آرامش داشته باش

برای خودت برنامه ریزی کن و برنامه ت رو بنویس

تو برنامه ت روزهای استراحت و تفریح هم بزار

اگه جایی از برنامه درسیت عقب موندی از ساعات تفریحت بزن

کنکور خوب دادی فکر میکنی قبول میشی؟

۴۰۲  میدم امسال دوازدهم الان کلاس میرم و شروع کردم خوندن 

چرا واقعا  فکر می‌کنید دیره اتفاقا بهترین موقعی

استرس دارممم🤥

۴۰۲  میدم امسال دوازدهم الان کلاس میرم و شروع کردم خوندن

اها خوبه موفق باشی💓

عزیزم اصلا دیر نیست خیلی هم خوب شروع کردی آفرین اعتماد به نفس و آرامش داشته باش برای خودت برنامه ...

مرسی از انرژیت🙃❤🍓

تو الان راحت دوسال کامل وقت داری تو این تابستون میتونی دهمو راحت جمع کنی یازدهمم طول سال بخون دوباره تابستون دهم یازدهم بخون 

لازمم نیس یه برنامه فضایی داشته باشی ی برنامه معقول و معمولی کافیه بیخود ب خودت استرس نده

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
2790
2778
2791
2779
2792