2777
2789

چهارشنبه تا جمعه لک میومد صب زود ولی خبری از پرسود شدن نیست چیکارکنم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

شاید بارداری یه بیبی بزن من همیشه بعد۴روز تزریق یا یه هفته بعد پری میشم نهایت تا۱۰روز باید بشی اگه تا۱۴روز نشدی یه بیبی بزن

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
شاید بارداری یه بیبی بزن من همیشه بعد۴روز تزریق یا یه هفته بعد پری میشم نهایت تا۱۰روز باید بشی اگه ت ...

لک میومد ولی خیلی کم باید کلی دقت میکردم وقت دسشویی رفتن

میترسم مشکلی برام پیش اومده باصه😢😢

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک میومد ولی خیلی کم باید کلی دقت میکردم وقت دسشویی رفتن میترسم مشکلی برام پیش اومده باصه😢😢

نه اگه باردار باشی پری نمیاد

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
نه اگه باردار باشی پری نمیاد

لک قهوه ای میاد فک نکنم باردارباصم هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم صوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه و حرکت نداره بچه اولمم با ای وی اف باردار شدم