zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 عنوان امپول پروژسترون زدم 12 روزه پریود نشدم 181 بازدید | 7 پست چهارشنبه تا جمعه لک میومد صب زود ولی خبری از پرسود شدن نیست چیکارکنم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸 1401/05/10 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلامعیدتونمبارک عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2838 شاید بارداری یه بیبی بزن من همیشه بعد۴روز تزریق یا یه هفته بعد پری میشم نهایت تا۱۰روز باید بشی اگه تا۱۴روز نشدی یه بیبی بزن خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 شاید بارداری یه بیبی بزن من همیشه بعد۴روز تزریق یا یه هفته بعد پری میشم نهایت تا۱۰روز باید بشی اگه ت ... لک میومد ولی خیلی کم باید کلی دقت میکردم وقت دسشویی رفتنمیترسم مشکلی برام پیش اومده باصه😢😢 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلامعیدتونمبارک عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2838 لک میومد ولی خیلی کم باید کلی دقت میکردم وقت دسشویی رفتن میترسم مشکلی برام پیش اومده باصه😢😢 نه اگه باردار باشی پری نمیاد خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 نه اگه باردار باشی پری نمیاد لک قهوه ای میاد فک نکنم باردارباصم هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم صوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه و حرکت نداره بچه اولمم با ای وی اف باردار شدم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
zahra_khanomi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8012 خرجش یه دونه بی بی چکه ینی حاملم😬😬😬اگ باشم معجزس😅😅😅 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
alnazee عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 409 لک قهوه ای میاد فک نکنم باردارباصم هم خودم تنبلی تخمدان دارم هم صوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه و حرکت نداره ... بازم ی تست میزدی