2777
2789
عنوان

بیاین ببینین من چمه

97 بازدید | 11 پست

سلام

حالت تهوع دارم بدنم هم یککککم درد میکنه البته درستش اینه بگم قولنج کردم اون حسو دارم 

گلومم گه گاهی میسوزه 

البته اضافه کنم این مدت ب دلایلی همش گریه کردم 

روزی نیم ساعت یکساعت گریه رو داشتم 

الانم چشام مبسوزه...

چکار کنم خوب شم بنظرتون

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد میکنم روزانه کمی از زمان و دقایق گریه هات کم کن تا جایی که بتونی به صفر برسونی. مطمئن باش همه چی برطرف میشه

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اگه امروز گریه کردی بخاطر گریه س، دیگ گریه نکن

اره خیلی البته دیروز حالم وحشتناک تر بود بعد شرایطش نیست یهو بغض و ناراحتی زیادیم میاد سراغم نگهش میدارم بعد گریه میکنم

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
پیشنهاد میکنم روزانه کمی از زمان و دقایق گریه هات کم کن تا جایی که بتونی به صفر برسونی. مطمئن باش هم ...

چشم... اگه بشه...

اره خیلی البته دیروز حالم وحشتناک تر بود بعد شرایطش نیست یهو بغض و ناراحتی زیادیم میاد سراغم نگهش می ...

حالت تهوعت بخاطر گریه زیاده،گلو دردتم واسه بغضته،اینجوری پیش بری داغون میشی🙃

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚