2777
2789
عنوان

ضد حالی شوهرم

570 بازدید | 29 پست

همسرم بهم گفته بود پول بهت میدم برو خرید عینک و ساعت و بدلیجات بعد بهش زنگ زدم گفت الان میزنم یه ربع دیگه نزد من با پول خودم چون همه شو خرج کردم یا قسط بانک دادم در حد سیصد تومن بدل خریدم پولم کم اومد نتونستم ساعت بخرم یا نیم ست بردارم بعد عصر گفت که پول میزنم برو بخر تا شب نزد شب خریدامو نشون دادم میگه ای کاش شیک تر بخری میگم خوب پول میدادی شیک تر بخرم در ضمن اینا سلیقه من ه من دوستشون دارم بعد گفت ساعت و عینک کو گفتم نشستن تو مغازه پول بدی برم بخرم بعد گفت نه من یه جا می شناسم میریم می خریم گفتم کی گفت فردا پس فردا منم گفتم تو که وقت نداری و دیر میای گفت عصبی نکن من از سوال جواب بیزارم بعد به شوخی گفتم حالا که بچه خوبی شدم فردا من و ببر عصبی شد داد زد مشت زد به دیوار الان م اومده میگه ببین دستم شکسته منم گفتم چه می دونم گفت مثلا پرستاری!!!منم گفتم پرستارم دستگاه رادیولوژی که نیستم بعد تنهایی لباس پوشید رفت بیمارستان

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باور کن شوهرت تحت فشاره

اینجوری مشت میزنه چرا آخه

همینطوری سرسری ولش نکن بهش برس

درضمن حیف پول که آدم بره بدلیجات بخره 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
عزیزم میتونی با حقوق خودت چیزایی که دوست داری رو بخری چرا پولتو خرج اون میکنی اخه منم پرستارم حقوقم ...

اره اخه خونه خریدیم سه دونگ سه دونگ دارم قسط بانک میدم ماشین ثبت نام کردم دارم قسط میدم دیگه هیچی نمی مونه

من عاشق بدلیجات اروپایی م دایم هم عوض می کنم

من پوستم به بدل حساسیت داره حتی دکمه ی شلوار لی هم نمیتونم تحمل کنم همیشه کمه اشو عوض میکنم

بدل هرچی باشه بدله فقط گرونه 

البته نظر خودمه شما ازش لذت میبرید استفاده کنید و خوش باشید

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
آره یکم سخت شد😢ایشالا به زودی قسط هاتو تموم کنی 

انشالله همسرم خیلی راحت قسط هاشو میده ولی چون من گفتم به اندازه پولم به نامم باید بشه داره اذیت می کنه کمک‌قسط ها نمی کنه هر سه ماه یه بار باید بیست سی تومن بدم چون پیشفروشه بعد هم از حرص ش میگه قسمت سرویس و اتاق خواب سهم ه تو هست 

اره اخه خونه خریدیم سه دونگ سه دونگ دارم قسط بانک میدم ماشین ثبت نام کردم دارم قسط میدم دیگه هیچی نم ...

شما چرا قسط میدی؟؟؟؟نمی‌فهمم......

به نظر من اگه زنی هم کار میکنه یه قرونم نباید واسه خونه شوهر خرج کنه

همش وظیفه مرده.....اگه خواستی خودت واسه خودت خونه و زمین بخر فقط

من پوستم به بدل حساسیت داره حتی دکمه ی شلوار لی هم نمیتونم تحمل کنم همیشه کمه اشو عوض میکنم بدل هرچ ...

نه مارک tooshبخر ضد حساسیت ه همه ش که نباید ارزش مادی داشته باشه من هر یه هفته یه بار ست می کنم و عوض می کنم