2777
2789

اخه من چی ب این مرد بگم ساعت ۱۲ خوابیدم اونم رفت تو حیاط تقو توق کرد مثلا داره موهای بدنش میزنه..... بعد الان با کله کچل مثل جن اومده بالا سرم نیشش باز.... خوشکل شدم ههههه؟  

من  اینجوری شدم    بعد اینجوری   بعد اینجوری....بعدم ازش ترسیدم اومدم زیر پتو .... اونم فهمید گند زده الان دو ساعته رفته حمام صداشم در نمیاد واقعا چرااینجورین مردا  ....پوف   اخه الان بااین ریختش چجوری تحملش کنم انگار غریبس برام قیافش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کچلا پولدار میشن .شایدم می خواد بره سربازی شما نمی دونی 😂😊

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

😂😂😂😂😂وای منم دقیقا همچین تجربه ای داشتم البته رفته بود آرایشگاه زده بود تا روزی که موهاش درومد همش غر میزدم اخه با چه عقلی این کارو کردی😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
تابستونی میخواهد یه بادی به کله اش بخورد😂

دیوانست مطمعنم فردا  میتونه مقاومت کنه پس فردا افسردگی میگیره ازاینکاری ک کرده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم یه بار شوهرم گفت کلم و کچل میکنم جدی نگرفتم فکر کردم شوخیه

منم بهش گفتم هه اینطوره منم موهامو کوتاه میکنم اونم جدی نگرفت

چند روز بعد از سرکار اومد خونه دیدم کچله واییی اصن مونده بودم چیکار کنم حرصم گرفته بود شدید

منم برداشتم یواشکی تو اتاق خواب موهامو کوتاه کوتاه کردم

جفتمون روبه روی هم واستاده بودیم حرص میخوردیما😅یادش بخیر

من رو موی اون حساسم اونم به موی من

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
چرا کچل کرده؟! 

فکر کنم این سوالو دلره تو حمام از خودش صدبار میپرسه و فوش میده