2777
2789
عنوان

به شدت بدغذا شدم خیلی ناراحتم

238 بازدید | 9 پست

من کلا تمام عمرم غذام کم بوده و وزنم هم کمه ولی باش مشکلی نداشتم اما اخیرا خیلی بدغذا شدم ، خیلی باید غذا خوش طعم و درست پخته شده باشه تا دلم بخواد بخورم وگرنه فقط یه ذره میکشم در حد گول زدن اطرافیان

معمولا روزا گرسنه میمونم چون غذاهامونو دوس ندارم 

همش دلم فقط ساندویچ میخواد

خیلی ناراحتم

حس میکنم اگه برم ازمایش بدم تمووووم کمبود ویتامینا و کمبود همه چی داشته باشم

نمیدونم چیکار کنم اشتهام بهتر شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بوی زحم که الان بیشتر میفهمی از کروناست امیکرون گرفتی تا حالا؟ چون منم اینطور شدم هر چقدر زعفران و دارچین و پیاز میزنم بازم آون بوی لعنتی میاد هیچی بهم نمیچسبه فقط ساندویچ

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
چرااااا بارداری؟

ن عزیزم 

نمیدونم رفتم مهمونی چلو دادن یعنی ی ذره خوردم حالت تهوع گرفتم چند ساعت پیش مطب دکتر بودم .....یعنی عصر دیگه داشتم از هوش میرفتم فقط لباس پوشیدم رسوندنم دکتر

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
این بوی زحم که الان بیشتر میفهمی از کروناست امیکرون گرفتی تا حالا؟ چون منم اینطور شدم هر چقدر زعفران ...

عه جدی ؟

اره بعد از عید یکبار اومیکرون گرفتم

از اون موقع کلا ضاعقه ی غذام عوض شده

به بوی سیر هم خیلی حساس شدم

عه جدی ؟ اره بعد از عید یکبار اومیکرون گرفتم از اون موقع کلا ضاعقه ی غذام عوض شده به بوی سیر هم خ ...

اره منم از عید به اینور اینطور شدم، من چایی هم میخورم بازم بوی زحم میاد، فقط دارچین و لیمو به دادم میرسه

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..